reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Hej 🙂 jestem po wizycie, jednak 8+6 🤩 te wizyty powinny być częstsze co za ulga, że wszystko ok. Serduszko puka w rytmie czacza 🩷
Sylwia zgłosiłam ginekologowi, że mdłości nie dają mi żyć - nie mam apetytu, zaczęłam mniej pić, bo po wodzie mi niedobrze i dostałam coś na mdłości na receptę. Spotkaj się ze swoim, może też coś Ci przepisze 🙂
tak , moja mi już przepisała
Xonvea - 20 tabletek 90 zł :D
wzięłam dwa razy na noc ale za drugim razem było bez różnicy a naczytałam się że później słabo z ich odstawieniem więc narazie odpuściłam
ale zobaczę jak będę się czuła najwyżej wezmę je znowu bo za pierwszym razem mega mi pomogły miałam super dzień i czułam że żyję :D
super że u ciebie po wizycie okey :)

reklama
Hej 🙂 jestem po wizycie, jednak 8+6 🤩 te wizyty powinny być częstsze co za ulga, że wszystko ok. Serduszko puka w rytmie czacza 🩷
Sylwia zgłosiłam ginekologowi, że mdłości nie dają mi żyć - nie mam apetytu, zaczęłam mniej pić, bo po wodzie mi niedobrze i dostałam coś na mdłości na receptę. Spotkaj się ze swoim, może też coś Ci przepisze 🙂
Ale super!! Fajny dzień dzisiaj :D a powiedz jakie dzidziuś miał fhr? :D

tak , moja mi już przepisała
Xonvea - 20 tabletek 90 zł :D
wzięłam dwa razy na noc ale za drugim razem było bez różnicy a naczytałam się że później słabo z ich odstawieniem więc narazie odpuściłam
ale zobaczę jak będę się czuła najwyżej wezmę je znowu bo za pierwszym razem mega mi pomogły miałam super dzień i czułam że żyję :D
super że u ciebie po wizycie okey :)
Dostałam to samo 🙈ło panie to nie biorę chyba jednak 🤣

reklama
Dziewczyny, nie bójcie cię cukrzycy. Nie taki diabeł straszny. Ja poprzednią ciążę miałam, regulowałam dietą, więc się da. Najwyżej insulina, to też nie takie złe.
Normy dla ciężarnych są niższe, bo cukry w ciąży wpływają na łożysko, szybciej się starzeje i są gorsze przepływy, dlatego trzeba się pilnować. :)
w poprzedniej ciąży nie polubiłam się z cukrzycą, też udało mi się ja opanować dieta, ale chodziłam ciągle zła i głodna, bo nie mogłam zjeść tego na co miałam ochotę. Nie mogłam też mieć takiego porodu o jakim marzyłam, więc teraz liczę jednak na cud…

Do góry