reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Da się. Ale długo trzeba szukać. Można się zestresować. Polecam jeszcze poczekać :)

Jeżuuu 🥰🥰🥰
Przypomniałam sobie jak cudnie jest móc usłyszeć ten galop 🤩🤩🤩

Jak wrócę do domku to wieczorem odpalę swojego i dam znać czy coś wyłapałam .
Mam już wprawę i wiem jak odróżnić swoje tętno od tętna dziecka 😃 choć nie ukrywam początki bywały mega ,mega stresujące 🫠
Dziś dopiero 9+1 i podchodzę do tego
naprawdę na spokojnie 😀

reklama
IMG_5659.png

Jestem nowicjuszem, więc za brak konkretów i zawiłości z góry przepraszam.
W tym jaju była u góry taka ciemna plamka i mówi, że tutaj powinien pojawić się zarodek.
Stwierdziła, że to wczesny etap ciąży na którym może wszystko pójść dobrze albo odwrotnie, ale ona tu jeszcze nie skreśla niczego.
Ale bądź tu mądrym.

Nie pozostaje Ci nic innego jak poczekać na kolejne usg ja ze swojej strony zaciskam bardzo mocno kciuki za pozytywny rozwój sytuacji 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Jeżuuu 🥰🥰🥰
Przypomniałam sobie jak cudnie jest móc usłyszeć ten galop 🤩🤩🤩

Jak wrócę do domku to wieczorem odpalę swojego i dam znać czy coś wyłapałam .
Mam już wprawę i wiem jak odróżnić swoje tętno od tętna dziecka 😃 choć nie ukrywam początki bywały mega ,mega stresujące 🫠
Dziś dopiero 9+1 i podchodzę do tego
naprawdę na spokojnie 😀
U mnie 9 i 3 :p

Ej dziewczyny bo dostałam wyniki badań i trochę się za zaniepokoilam ,bo nigdy mi to nie wychodziło w krwi . Po pierwsze mam już obniżone płytki krwi ( zazwyczaj w ciąży mi spadają ale nie tak szybko ) i jeszcze to co na zdjęciu . Na necie pisze że to wychodzi przy nowotworach i stanach zapalanych . A ja po tych moich przygodach z tym guzem jestem przerażona . Nie wiem czy takie podwyższenie konsultować z ginekologiem czy nie ? Wizyta dopiero 13 stycznia . A jeszcze pdw podwyższone .

To są naprawdę niewielkie odchylenia 😃
Nie ma co panikować 😊

reklama
Do góry