reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Nie no ten zły katar tymbardziej że starszy też ma. Fakt że w buzi gorąc i wszystko w paszczy ale nie wydają mi się te dziąsła zebowe.

Rozmowa z babcią i efekt taki że jest obraza majestatu i jebniecie słuchawka ;)

Dziewczyny ale jestem zła. Byłam z małym u alergologa był z nami mój mąż. Lekarka niewiele starsza ode mnie, albo i wcale kazała mu podawać normalne mleko przy dokarmianiu gdzie mały zaraz dostaje wysypki Babilon albo hipp. Poza tym to JUŻ mam mu zacząć dietę rozszerzać, mówię ze czekam do 6 msc a ona ze to stare wytyczne teraz najlepiej po 16 tyg bo wtedy jest jakiś tam dołek i jest najmniejsze ryzyko na alergię no i ze wg alergologow to kp do 4 msc wystarczy!!! Mąż ma mnie za jakąś wariatke bo i pediatra z 20 letnim stażem i ta małolata mówią tak samo a ja się upieram. Jest mi przykro jstem wkurwiona i wyć mi się chce.

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Beti co za bzdury. Dawno takich nie czytałam, ani nie słyszałam....
Po pierwsze kp dla dziecka z alergią to zbawienie.
Po drugie przy podejrzeniu alergii odciąga się w czasie rozszerzanie diety a nie przyspiesza.
Po trzecie kwestia okienka immunologicznego, kiedy to wprowadzało się gluten to mit. Badania to udowodniły. Miało to zapobiec alergii, ale już dawno udowodniono, że alergia jest niezależna od Czasu wprowadzenia danego alergenu.

Jasne Wprowadź teraz wszystko na raz plus zwykle mleko to jak pojawi się reakcja obronna organizmu to Będziesz Wsystko wykluczać.
'^}§€!£}\§=§£}}$~£~=<''.^

Martusia - no i przynajmniej masz z głowy. A majestatowi przejdzie jak tylko będzie okazja zobaczyć Małego [emoji6]

Beti - nie dziwie się że Ci przykro. Ale pociesz się tym że jak później Twoje dziecko nie bedzie mialo alergii to będzie Twoja zasługa a nie jakiejś malolaty w fartuchu. A mąż niech szybciej zrozumie że matka wie co jest najlepsze dla jej dziecka. Ostatnio Maja dała dobry tego przykład!

reklama
Do góry