Ja mam x Lander x move. Są plusy i minusy, zastanawiam się czy bym kupiła ponownie. Z plusów duża gondola, a mała urodziła się długą. Dobre podbijanie i amortyzacja, jedzie super. Jestem teraz u mamy i pożyczyłam od koleżanki muuvo i też się źle nim jeździ, trudno się podbija ale na chwilę starczy więc też odradzam.
X move to trochę jednak czołg przy spacerowce, w gondoli nie podobało mi się że jest nisko bardzo daszek i nie widziałam dziecka a jednak woziłam w zimę i chciałoby się patrzeć na noworodka. Kosz nie zamykamy ale jest ok. Spacerowa super wielką i ciężko w sklepie przejechać. Teraz mam zamiar zakupić druga na wyjazdy do samolotu parasolkę... Myślę że dziś to bym kupowała gondole i spacerówkę osobno. Teraz wygodna parasolka by się sprawdzała. Zostawiam spacerówkę x move na wypady do lasu (takiego wózka w sumie potrzebowałam bo partner lubi spacerować po jakiś wertepach i to wózek dla niego). Jest też ciężki ale może schludne dzięki temu.
Tak naprawdę należy siebie zapytac gdzie się będzie jeździć - czy masz tereny bardziej chodnik plus sklepy a może tak jak ja obok domu wielki las
czy winda i blok, czy jak.
Mój brat miał espiro i też szybko sprzedał jak przesiadł się na spacerówkę. Wydaje mi się że te 2w,1 jednak nieporęczne bo i tak spacerówki się potem szuka.