reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dlaczego to takie drogie :( fajne, ale nie gorąco od opaski? Bo one nie mają pałąka, tak?

Wysłane z mojego Lenovo A7600-H przy użyciu Tapatalka

A ja mam wszystko - i buty i adidasy i miękkie i sandałki itp - nie "chodzi" w nich godzinami wiec zakładam adidaski do dresiku jak jade z nia do sklepu i nogi stercza z nosidełka. Traktuje ja jak normalnego człowieka i normalnie ja ubieram.
Ale nie mamy najeczkow tylko conversy [emoji23]
Kocyki minky tez mam i tylko te bo mi sie podobaja i sa zajrbiste mięciutkie i Karolinie tez kupiłam taka duza koldre bo juz ma 164 dziewcze.
Tatuaże? Ze jakies kontrowersyjne bywają ? Hmmm pewnie Zalezy od wzoru my oboje mamy i to sporo wiec jakos nie wpadlam ze mogłoby to w jakikolwiek sposob mowic o tym jakim ktos rodzicem jest[emoji23]

Tysiączek - z Blw to trseba poczekac zeby sobie sama wkładała ale tak masz racje wyglada to jak jedyna opcja bo nawet smok czy butelka jak ja jej wsadze to wypluje i sie skrzywi - musze jej pokazac i sama musi wziac:) to wtedy jest ok i prwnie z jedzeniem tak samo.

My po weselu. Mała na początku troche sie spłoszyła ale uspokoiła sie i była grzeczna, od 22 już spała do wyjazdu. Pozniej tylko pobudka na jedzenie ale rodzice spali tylko 4h, nie miała litości;) ale jakoś dobrze to wszystko zniosła, zaraz padam spac.

Askw może odreagowuje wesele? Moje zas chyba chore obie, obstawiam gardło i krtan, Marysia chrypi od soboty, teraz lekko gorączka a Zosia od wieczora coś ma zmienione w głosie więc jutro pediatra..

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzień dobry :-)
Ja już nauczyłam mojego męża, że jak ma wstawać o 6 to się budzik nastawia na 6, a nie na 5.30 i milion pobudek. Ale zgadzam się, wychowanie męża to czasem cięższa praca niż wychowanie dzieci :p

U nas chyba zęby idą [emoji20] marudzenie poziom ekspert... W nocy milion pobudek, ale śpimy razem więc nawet tego nie kontroluje. Pakuje cyca i idę spać ;-)

Do góry