reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dlaczego to takie drogie :( fajne, ale nie gorąco od opaski? Bo one nie mają pałąka, tak?

Wysłane z mojego Lenovo A7600-H przy użyciu Tapatalka

A ja mam wszystko - i buty i adidasy i miękkie i sandałki itp - nie "chodzi" w nich godzinami wiec zakładam adidaski do dresiku jak jade z nia do sklepu i nogi stercza z nosidełka. Traktuje ja jak normalnego człowieka i normalnie ja ubieram.
Ale nie mamy najeczkow tylko conversy [emoji23]
Kocyki minky tez mam i tylko te bo mi sie podobaja i sa zajrbiste mięciutkie i Karolinie tez kupiłam taka duza koldre bo juz ma 164 dziewcze.
Tatuaże? Ze jakies kontrowersyjne bywają ? Hmmm pewnie Zalezy od wzoru my oboje mamy i to sporo wiec jakos nie wpadlam ze mogłoby to w jakikolwiek sposob mowic o tym jakim ktos rodzicem jest[emoji23]

Tysiączek - z Blw to trseba poczekac zeby sobie sama wkładała ale tak masz racje wyglada to jak jedyna opcja bo nawet smok czy butelka jak ja jej wsadze to wypluje i sie skrzywi - musze jej pokazac i sama musi wziac:) to wtedy jest ok i prwnie z jedzeniem tak samo.

My po weselu. Mała na początku troche sie spłoszyła ale uspokoiła sie i była grzeczna, od 22 już spała do wyjazdu. Pozniej tylko pobudka na jedzenie ale rodzice spali tylko 4h, nie miała litości;) ale jakoś dobrze to wszystko zniosła, zaraz padam spac.

Askw może odreagowuje wesele? Moje zas chyba chore obie, obstawiam gardło i krtan, Marysia chrypi od soboty, teraz lekko gorączka a Zosia od wieczora coś ma zmienione w głosie więc jutro pediatra..

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzień dobry :-)
Ja już nauczyłam mojego męża, że jak ma wstawać o 6 to się budzik nastawia na 6, a nie na 5.30 i milion pobudek. Ale zgadzam się, wychowanie męża to czasem cięższa praca niż wychowanie dzieci :p

U nas chyba zęby idą [emoji20] marudzenie poziom ekspert... W nocy milion pobudek, ale śpimy razem więc nawet tego nie kontroluje. Pakuje cyca i idę spać ;-)

Do góry