reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja też kupuję i uwielbiam wydawać na moje dziecko kase:-) pewnie następne będzie mieć rzeczy po pierwszym więc teraz się napawam tymi malenkimi cudami. uszu bym dziecku nie przebila, ale buty raz na jakiś czas bym założyła. widziałam takie malenkie adidaski cudo, ale to akurat za drogie co innego jak juz bedzoe chodzil[emoji173] ha ha no mam pier**lca[emoji1][emoji1] natomiast jest coś czego unikam jak ognia a co moja teściowa uwielbia i są to dżinsy. Nie założę małemu, za nic.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

1464467503-1d1mld.jpeg

Beti bezbłędny test [emoji4]
A z jeansem to się zgadzam. Mam alergie na sztywne i grube jeansowe ubranka na takich małych dzieciach. Dostałam tego tone - sukienki, spodenki, pajace, bluzki, kurtki... - wszystkie oddałam dalej. Ja nawet weluru na gołą skórę dziecku nie zakładam a co dopiero sztywne Wranglery (serio, nawet metke miały) [emoji14]

Dzień dobry! Jak u Was pogoda dziś? U nas znów upały wrócily. Muszę się opalic w końcu [emoji3]
Mam to samo z. Ciuszkami jaak ty [emoji23] u nas rowniez upal sie zaczyna za niedlugo ruszamy znow na caly dzien naa dwor wczoraj od ranaa do wieczora chodzilismy akurat fajna pogoda byla , maly mi od 3 dni zaczol sie budzic 2-3 w nocy mam naadzieje ze mu minie , milego dnia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)

Jestem niezywa, Michał się budzi w nocy i nie mogę się przestawić. Tak to spał cała noc...

U nas 28 stopni w słońcu pewnie z milion więc dzisiaj wyjdziemy przed 18 i to była super pora na spacer.

Hej hej i u nas dziś marnie było. Mały się budził chyba co godzinę i poplakiwal bo nie mógł kupy zrobić. Dopiero nad ranem poszło i w końcu coś zjadł. U niego to jest tak, że jak nie może się wyproznic to i jeść nie może. Biedny:(( ostatecznie dał pospac do 9.20 ale i tak jestem trochę oszolomiona.
Jedziemy dzis do teściów na dzialke jupi..

ja tylko na chwilkę więc tak na szybko...
Gryzaki mamy tańsze niż 199 :D haha, ostatnio sama zrobiłam gryzole pod chustę, zobaczymy jak to się sprawdzi
Kolczykom mówimy stanowcze nie...
Używane "Zary" też jakieś się u nas znajdą...
Wesele mała spędziła w miarę spokojnie i cicho :D Wszyscy byli zdziwieni, że ona śpi w wózku przy takim hałasie, ale jak zerknęli do środka to wszystko już było jasne :p kurde niedługo się nie zmieści w gondoli :/
Ahhh no i na piątkowych zakupach w pobliskim tesco czułam się jak małpa w zoo, patrzyli na nas zamotanych jak na UFO :(

Załączniki

• 20160528_171509.jpg
    20160528_171509.jpg
    264,1 KB · Wyświetleń: 88
U nas mała spała całą noc z ciocią piętro niżej :D nakarmiona i przebrana trafiła do nas dopiero po 8 rano, ale siostra mówi, że spała ładnie :)

reklama
Karola ta różowa opaska to od słuchawek idzie? Podasz linka co to za jedne? Jeszcze z opaska nie widziałam. Tez musze kupić bo mamy dwa wesela a Zosia lekko śpi.

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Do góry