*martusia*
Fanka BB :)
I lemoniada także a kostki lodu ochlodzily dziaselka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samo z. Ciuszkami jaak ty [emoji23] u nas rowniez upal sie zaczyna za niedlugo ruszamy znow na caly dzien naa dwor wczoraj od ranaa do wieczora chodzilismy akurat fajna pogoda byla , maly mi od 3 dni zaczol sie budzic 2-3 w nocy mam naadzieje ze mu minie , milego dniaBeti bezbłędny test [emoji4]
A z jeansem to się zgadzam. Mam alergie na sztywne i grube jeansowe ubranka na takich małych dzieciach. Dostałam tego tone - sukienki, spodenki, pajace, bluzki, kurtki... - wszystkie oddałam dalej. Ja nawet weluru na gołą skórę dziecku nie zakładam a co dopiero sztywne Wranglery (serio, nawet metke miały) [emoji14]
Dzień dobry! Jak u Was pogoda dziś? U nas znów upały wrócily. Muszę się opalic w końcu [emoji3]