reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Beti juz ząbki? :O
A i jeszcze chcialam was zapytac, sorry ze ja taka niedoinformowana :D ale jak biore mojego malego w pion, oczywiscie podtrzymujac glowke. to on nie trzyma tak glowy w jednej linii z cialem tylko tak mocno odgina glowe do tylu, czy to normalne? nie wiem moze zle go nosimy albo cos.. bo napiecie miesniowe niby wykluczone...

A może się tak dziać jak mięśnie grzbietu są silniejsze od mięśni brzuszka, ale to raczej nic nie pokojącego jeśli napięcie wykluczone. Jak już wzmocni brzuszek to powinno przejść. No i może od tego też, że nie trzyma główki jeszcze samodzielnie. A prostuje się? W sensie czy pręży się bardzo w pionie?

Mój noszony od małego w pionie kompletnie nie umie się odnaleźć na rękach w poziomie wypycha brzuch do góry i od razu ryyyk![emoji1]

Ilo tak wszystko wskazuje, że zęby idą. Gryzak przynosi mu ulgę przestaje płakać i pomrukuje zadowolony ślina płynie litrami i wsadza całe piastki do buzi i drapie tam.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry