reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja już przyjęta na trakt. Nie ma miejsc będę musiała na dostawce leżeć, ale się zgodzilam nie chciałam już wracać do domu:) mężowi kazali zostać przed traktem. Uff dziewczyny ale stres!

reklama
Ja miałam pobrane w poniedziałek to w laboratorium powiedzieli,że z racji na święto wyniki będą dzisiaj,chociaż dostane je dopiero w pon na wizycie.Czyli wychodzi na to,że czeka się 3-4 dni.

Maja to trzymam kciuki. Postaraj się dużo chodzić,podobno to pomaga. Ja w poprzedniej ciąży przechodziłam po korytarzach cały dzień z tym balonikiem, wieczorem położyłam się spać i jakoś ok 0:30 mnie obudził ból brzucha a o 5.15 już było po wszystkim. Oby i u Ciebie poszło tak sprawnie :-)

Hej, dzieki za gratki I tez gratuluje wszystkim rozpakowanym[emoji5]️ my juz po poerwszej nocce w domu I nie powiem zeby bylo latwo, szczegolnie wstawanie z lozka po cc jest koszmarne, ale dla takiej slodyczy warto pocierpiec[emoji5]️ no I tatus zakochany w coreczce az mi sie lezka w oku kreci jaki on zaangazowany. A co do zdjec na forach publicznych tez nie jestem zwolennikiem, ale tak bardzo jestem dumna ze musialam sie pochwalic [emoji3].

Hej, dzieki za gratki I tez gratuluje wszystkim rozpakowanym[emoji5]️ my juz po poerwszej nocce w domu I nie powiem zeby bylo latwo, szczegolnie wstawanie z lozka po cc jest koszmarne, ale dla takiej slodyczy warto pocierpiec[emoji5]️ no I tatus zakochany w coreczce az mi sie lezka w oku kreci jaki on zaangazowany. A co do zdjec na forach publicznych tez nie jestem zwolennikiem, ale tak bardzo jestem dumna ze musialam sie pochwalic [emoji3].
Ale to ty umieszczasz a nie osoby trzecie :) to cos innego

No to tak. Teraz mam chwilkę w oczekiwaniu na łóżko. Rozwarcie na 2 cm. O 14 założą balonik i będziemy czekać na rezultat a potem oksy podadzą. Dzidziuś zatrzymał się na 36 tc prawdopodobnie przez to moje nadciśnienie. Wazy okolo 3 kg, brzuch i nóżki za chude. Zmartwilam się bardzo, ale mój lekarz mnie pocieszyl kazał się nie martwić. Będzie dobrze. I tego się trzymam:)

I ją się melduje na trakcie!3 cm rozwarcia i podkrwawia szyjka..maluch już wstawiony w kanał rodny i chyba nieźle napiera.. Ja to mam problem bo wąski kanał rodny i nie wiadomo czy mały przejdzie no ale będziemy próbować..skurczy jako takich nie czuje. No nic trzymam kciuki i za was i za siebie żeby łatwo poszło!

U mnie niestety jeszcze nic. Podali kroplowke z antybiotykiem (gbs +) i tyle, leżę i czekam. U mnie też skurczy brak.

reklama
Do góry