reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
O ile dobrze kojarze to mozna w necie na jakiejs stronce wpisac date ostatniej miesiaczki i pokazuje termin teoretyczny... czy cos mieszam?

Owszem, można ale ja np. nie mogę liczyć z tych kalendarzy bo miałam nieregularne miesiączki. A na takiej stronie zazwyczaj trzeba podać długość cykli. Więc spoko dla tej, która miała równo co ileś tam dni :p

My nie spełnia po półtorej roku ślub braliśmy ;) przyspieszylismy z kwietnia na styczeń :) było wesoło :)

U mnie było trochę dłużej :) poznaliśmy sie w styczniu 2011 a cywilny w kwietniu 2013 wiec nieco ponad dwa lata a mieszkaliśmy razem prawie od początku :) jak sie pojawił tak już został hehe

Btw gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizyt i wyników badań :) ja dziś widziałam sie z moja ciotka ( bliźniaczka jednojajowa) i trochę mi naopowiadała co to mnie czeka :D

Ostatnia edycja:
No ja też jestem z tych starszej daty i zs moich czasów gimnazjum nie było. ;-)
Jak zaczęliśmy być razem ja zaczynałam 4 klasę liceum, a mąż 2 rok studiów. Znaliśmy się wcześniej z jednego LO a poznała nas jego była. ;-)

justi niezła historia :) była nie była zazdrosna ?

nas poznała moja dobra koleżanka. ..a siostra cioteczna mojego p. od zawsze mówiła chodź ze mną do babci pojedziesz tam brata mam fajnego :p no i pojechałam raz a potem nie mogłam się od niego uwolnić :p

No ja też jestem z tych starszej daty i zs moich czasów gimnazjum nie było. ;-)
Jak zaczęliśmy być razem ja zaczynałam 4 klasę liceum, a mąż 2 rok studiów. Znaliśmy się wcześniej z jednego LO a poznała nas jego była. ;-)

Hahahaha tak jak u mnie :D poznała nas bla jego wtedy obecna

reklama
Do góry