Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Przyszły wyniki z badań prenatalnych, wszystko w najlepszym porządku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To macie dziewczyny tygodniową różnicę Ja miałam z Polką 2 tygodnie różnicy wg om, a usg, ale do tyłu Taka maleńka była
Juti- nam stuknie 11 lat w tym roku i też bym go na innego nie zamieniła
My też swoje studniówki pozaliczaliśmy, jego połowinki (bo na moje się rozstaliśmy). Faajnie było w tych gimnazjalno- licealnych czasach, gdy mi kanapki przynosił jak nie miałam swoich, a plan jego lekcji znałam na pamięć
Zapisałąm się w końcu na echo serca Maluszka. Najlepsze jest to, że prywatnie, a termin mam na 20.08, ale lekarz dość obelgany, do niego się nie da dodzwonić, tylko trzeba smsa wysłać i on odpisuje
ale głupek ze mnie :-)Ostatnia miesiaczka
Simka to będziesz mieć echo w moja rocznicę ślubu My się z moim poznaliśmy ponad 10 lat temu, jestesmy ze sobą od 8 a w tym roku 4 lata po ślubie.
ale głupek ze mnie :-)