reklama
karolinaE
Fanka BB :)
A pytanie - jak dzis z kalendarza wypada mi 5t7d to jutro zaczynam 6 czy 7 tydzien ? Jak jutro jedt 6t1d
No wlasnie tez nie wiem, bo ja mam 6tydzien i 6dzien, czyli jutro zaczynam 7 tydzien?
martaha123
Dziękuję dziewczyny. Ja nie mam już złudzeń. A wam życzę szczęśliwych kolejnych miesięcy
karolinaE
Mi sie wydaje ze masz teraz 7 hahahah kiedy Mialas om ?
01.04 ale te wyliczenia sa ciezkie[emoji3][emoji3][emoji3]
xkarola
Czesc mamuski
Marta wierze ze bedzie dobrze i zacidjam mocno kciuki!!!!!
Emenems- niemartw sie ja w pierwszej ciazy niemialam ZADNYCH objawow poza brakiem okresu zycze wszystkim takich ciaz bo teraz jest calkiem odwrotnie :-(
Zabila- super ze serduszko widzialas ♡
Inis -dobrze cie widziec :-)
Marta wierze ze bedzie dobrze i zacidjam mocno kciuki!!!!!
Emenems- niemartw sie ja w pierwszej ciazy niemialam ZADNYCH objawow poza brakiem okresu zycze wszystkim takich ciaz bo teraz jest calkiem odwrotnie :-(
Zabila- super ze serduszko widzialas ♡
Inis -dobrze cie widziec :-)
Bo ja miałam ivf i pobranie komórek miałam 22 kwietnia czyli teoretycznie jak odliczę 14 dni to niby to tak wychodzi ze powinna byc ostatnia miesiaczka .... A ja om miałam 03.04 ale cholera wie jak to przy ivf liczyc ....
No coz, chyba po prostu czekam na wizyte next week ( strasznie sie boje to pierwsze usg po ivf decydujące pokazujące serduszko czy sie pokazało ...) to bede wiedziec a do tej pory licze jakos koślawo
No coz, chyba po prostu czekam na wizyte next week ( strasznie sie boje to pierwsze usg po ivf decydujące pokazujące serduszko czy sie pokazało ...) to bede wiedziec a do tej pory licze jakos koślawo
karolinaE
Bo ja miałam ivf i pobranie komórek miałam 22 kwietnia czyli teoretycznie jak odliczę 14 dni to niby to tak wychodzi ze powinna byc ostatnia miesiaczka .... A ja om miałam 03.04 ale cholera wie jak to przy ivf liczyc ....
No ja mam po jutrze w czwartek o 12 usg i umieram ze strachu bo tez nie mam zadnych objawow. Czasem napad glodu, i czasem lekko ukluje w podbrzuszu ale to tyle nic innego nie czuje. Tez sie strasznie denerwuje czy serduszko zobacze. Na pierwszym w 5 tyg byl pecherzyk i cialo zolte, ta otoczka i pani powiedziala ze wszystko jest ksiazkowo.
reklama