reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Jagoda no niestety taka w UK jest służba zdrowia ehhhh:szok::szok::eek: mam tylko nadzieje ze będzie wszystko ok i ze szybko ktoś się mną i dzidzia zajmie. Staram się myśleć pozytywnie tzn. Że się dobrze rozwija i w dobrym miejscu;-) nie chce się za dręczące bo to źle na nas wpłynie lepiej chyba jak mamusia jest szczęśliwa i z dobrym podejsciem:-D a Twoja wizyty juz tuż tuż :tak: to oczywiście daj nam znać jak bylo;-) Aktina nikt się nie dopytywal czy smakuje tylko dziwne miny zrobili:-D a mąż powiedział ze on jak by miał zrobić taki mix to już by pewnie pawia puscil:-D hehe to mu powiedziałam ze to dziecko na pewno jest po nim bo to właśnie Ty tak mieszkasz jedzenie i to Ty lubisz tak spać wiec się nie dziw ze śpię w każdym miejscu i o każdej porze i jem podobnie do Ciebie :-D to się tylko uśmiechnął :-)

reklama
Iza a to fajnie oby tobie smakowało hehe mam nadzieje ze dostaniesz się do lekarza wtedy kiedy będziesz chciała. Przynajmniej dla swojego spokoju :)

Ja to juz sie nie moge doczekać !! :) Już bym poszła hehe strasznie niecierpliwa jestem w takich sprawach :)

Ostatnia edycja:
Ja oczywiscie nie czekajac dlugo zrobilan ogorka pimidorka rzodkiewke zielona cebulke ze smietanka i octem mniaaaąm

Dziewczyny ja mam dzisiaj dola rano po przytulanku zauważyłam niewielka ilość różowej wydzieliny :( czytam niby ze tak może być bo szyjka jest przekrwiona ale się boje :( co myślicie to może być początek czegoś złego ?

Aktina - myślałam nad tą na dysku google ale na razie się chyba nie opłaca, bo mało nas :) napiszę w pierwszym poście i będzie dobrze. Odnośnie plamienia to obserwuj czy będzie się działo nadal. Bierzesz Duphaston albo Luteinę? Jak będziesz mieć bóle skurczowe to bierz no-spę. Jak nie przestaniesz plamić to Duphaston i do lekarza. Ale wydaje mi się, że to normalne, organizm musi się przyzwyczaić... :)

Iza - ale w Twojej służbie zdrowia jest pewna dobra strona... kobiety tak nie wariują. Naoglądałam się już na forum nerwic od tygodnia do tygodnia, od wizyty do wizyty, od badania itd. Wiadomo, że każda z nas ma czasem zły nastrój czy strach. W końcu to ogromna zmiana! Ale wszystko z umiarem... wizyta w 12 tygodniu daje tę przewagę, że nie będziesz denerwować się wcześniej czekając w poczekalni :-) bo tam to już nerwy są usprawiedliwione i normalnie :-D

Aktina - daj znać jak się czujesz. I nie zamartwiaj się kochana!

Zrobiłam tabelkę w pierwszym poście. Teraz przejrzyście widać która co i kiedy ;) także pierwsza wizyta 5 maja rozpoczyna xkarola :yes:

reklama
Do góry