reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Bylam w kwietniu byl pecherzyk bez serduszka i mowi ze to kwestia kilku dni i kazal przyjsc za tydzien ale to akurat wekend majowy wiec ide jutro

reklama
Hej kochane:-) jak po weekendzie? Jak się czujecie? Jakieś nowe objawy? Ja wczoraj leniuchowalam cały dzien:-D:-D padało wiec dzień pod kocyki em spędziłam na kanapie hehe. Dziś do pracy a tak mi się nie chce ehhhh:szok::eek: jutro będziemy dzwonić do pani ginekolog żeby się umówić na 1 wizytę mam nadzieje ze nie powie ze jest za wcześnie i proszę zadzwonić za miesiąc bo chyba zwarjuje :eek::eek: mam nadzieje ze na prywatne wizyty przyjmują wcześniej niż od 12 tygodnia. A co u was? Opowiadajcie:-D:tak:

Czesc ☺ u nas wczoraj byl 4 dzien grillowania moj zoladek juz odmawia takiego jedzenia wiec na razie STOP z grillem. Pozatym strasznie wieczorkami kluje mnie brzuch w dole az niemoge vsie doczekac jutrzejszej wizyty. Do tego cycuszki urosly mi ze 2 rozmiary i w srode trzeba kupic nowe wieksze :- P a narazie mam sportowe uniweraalne :- D

Ostatnia edycja:
Karola aa to taki sam dzien będze u mnie w piatek :) (oczywiscie wg moich obliczeń :) )

Iza - no i ja mam taką nadzieje, na pewno ktoś Cię przyjmie bez problemu :)

u nas grll tylko w sobote :) i dzisiaj będzie, wczoraj karkówkę przygotowałam hehe :) a pozatym same nudy :) wczoraj cały dzień w łóżku, przed telewizorem.. co się u nas żadko zdarza, więc trzeba było wykorzystać taką możliwość :) a dis też już w pracy odliczanie do piątku :):)

reklama
karola - ja w spedycji, wiec jakies 8-9 godzin przed komputerem.. niby tez niekorzystnie, ale przynajmniej się nie męcze, dopiero w domu jak się nachodzę to czasem cos zaboli :)

Do góry