reklama
Bubcia501
Fanka BB :)
Ja to raczej naturalnie chce rodzić jeżeli będzie wszystko ok a mimo wszystko boję się tego bardziej niż cesarski bo operacji to ja już miałam dużo w życiu po wypadku samochodowym Ale słyszałam że naturalny jest lepszy dla dzidziusia
Marzenka88
Zaangażowana w BB
monii88 super gratulacje synka, wstawiaj fotkę
Sierpniowa - jesz tuńczyka w ciąży? ja bym się bała
Joa.Le powodzenia na wizycie. A w jakim czasie przed wizytą należy zrobić pozycję psa ze spuszczoną głową? Swoją drogą super nazwa
mysiaka92 masz jakieś foty?
A czy jest sens w ogóle tak szybko kupować spacerówki? Ja myślałam, że najwcześniej półroczne dziecko tam wejdzie. W sumie jak to jest?
Ja zdecydowanie chciałabym mieć sn, ale zobaczymy jak wyjdzie.
A tu jeszcze link
Pościg, zatrzymanie i... poród. Policja pokazuje nagranie - Wideo dnia
Sierpniowa - jesz tuńczyka w ciąży? ja bym się bała
Joa.Le powodzenia na wizycie. A w jakim czasie przed wizytą należy zrobić pozycję psa ze spuszczoną głową? Swoją drogą super nazwa
mysiaka92 masz jakieś foty?
A czy jest sens w ogóle tak szybko kupować spacerówki? Ja myślałam, że najwcześniej półroczne dziecko tam wejdzie. W sumie jak to jest?
Ja zdecydowanie chciałabym mieć sn, ale zobaczymy jak wyjdzie.
A tu jeszcze link
Pościg, zatrzymanie i... poród. Policja pokazuje nagranie - Wideo dnia
Ja tez tuńczyka i wątróbkę nawet jem o! moja lekarka powiedziała ze bez przesady wszystko dla ludzi byle nie jeść tego codziennie raz na jakiś czas wystarczy
Dziewczyny ja jutro wychodzę dołożyli mi lutowa mamę na sale wiec sobie trochę gadamy i dzieciaczkami. Opieka super kolacja tez - 3 rodzaje pieczywa do wyboru szok normalnie Wszystkie wyniki dobre bakterii brak dostałam elektrolity w kroplówie i zaraz idziemy obejrzeć gore sale poporodowe cykne foty jak sie da
Dziewczyny ja jutro wychodzę dołożyli mi lutowa mamę na sale wiec sobie trochę gadamy i dzieciaczkami. Opieka super kolacja tez - 3 rodzaje pieczywa do wyboru szok normalnie Wszystkie wyniki dobre bakterii brak dostałam elektrolity w kroplówie i zaraz idziemy obejrzeć gore sale poporodowe cykne foty jak sie da
Obiadu mi się nie chciało robić, kupiłam kebaba i teraz mnie męczy
Pojechaliśmy na działkę, to mnie oczywiście teściowa wkurzyła głupimi pytania mi o wizytę u lekarza. Wrrrrr
Vivienne- a będziesz próbować sn?
Sierpniowa- to ja Ci powiem, że moja cesarka była spoko i ok Jakoś tragicznie nie było i sama się Młodą zajmowałam
Ja mam zamiar próbować sn. Przy pierwszym porodzie doszłam do tych 7-8 cm i gdyby nie zanik tętna u Polki urodziłabym normalnie. Więc teraz też chcę próbować naturalnie A mam dobrą położną, chodze na tę jogę, mniej więcej wiem czego się spodziewać, więc aż tak się nie boję.
Innabajka- no fajna
Paulina- to normalnie jak na wczasach Karmią też widzę dobrze No i super, że u chłopaków wszystko w porządku
Jutro musze ogarnąć Polci wyprawkę do przedszkola, bo w przyszły czwartek idzie, a my we wtorek wracamy z gór, to nie będzie kiedy kupić.
Pojechaliśmy na działkę, to mnie oczywiście teściowa wkurzyła głupimi pytania mi o wizytę u lekarza. Wrrrrr
Vivienne- a będziesz próbować sn?
Sierpniowa- to ja Ci powiem, że moja cesarka była spoko i ok Jakoś tragicznie nie było i sama się Młodą zajmowałam
Ja mam zamiar próbować sn. Przy pierwszym porodzie doszłam do tych 7-8 cm i gdyby nie zanik tętna u Polki urodziłabym normalnie. Więc teraz też chcę próbować naturalnie A mam dobrą położną, chodze na tę jogę, mniej więcej wiem czego się spodziewać, więc aż tak się nie boję.
Innabajka- no fajna
Paulina- to normalnie jak na wczasach Karmią też widzę dobrze No i super, że u chłopaków wszystko w porządku
Jutro musze ogarnąć Polci wyprawkę do przedszkola, bo w przyszły czwartek idzie, a my we wtorek wracamy z gór, to nie będzie kiedy kupić.
monii88
wstawiam 13cm mojego szczęścia<3
Zobacz załącznik 706138
Zobacz załącznik 706138
Bubcia501
wstawiam 13cm mojego szczęścia<3
Zobacz załącznik 706138
Ale super, jakie maleństwo już duże
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
PodpajeczynowkoweAnjakie miałaś znieczulenie? I pewnie ogólne
reklama
aktina
innabajka - super wybór Jak się prowadzi? jak amortyzacja :>?? Wczoraj była na olx mutsy igo cały komplet 3 w 1 z dodatkami za 900 zł tylko brakowało jakiegos przycisku i koła trzeba było podpompowac, no i był beżowy a chce ciemny, zeby nie to to bym wzięła ale po kilku godzinach namysłu ktos go sprzątnął i tak