reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Tutti to mega fajnie ze tak jest :)zdolnego masz meza hehe

Aktina - to odpocznij troche jeszcze :)az kolezanka/siostra jak stała sie szwagierka to stosunki ok ?:D hehehe czy ktoras zazdrosna :D?

tutti nie wiem jeszcze :) chyba zacznę czegoś szukać jak będę znała płeć... wstępnie mam Milenkę i Aleksandra ale co do imienia dla dziewczynki nie jestem jeszcze pewna a mam już Anitkę :) jak mój nick od tyłu wskazuje hehe
a wy dziewczyny macie jakieś propozycje imion ??

To akurat mojego m cioteczna siostra :) ale stosunki nasze na szczęście nie uległy zmianie :) ma jeszcze dwie rodzone siostry które też wcześniej znałam, słabiej co prawda ale jest wszystko ok :)

Rocco fajnie :) dla dziewczynek tez :) mas nie miałam pytać czy imiona będą włoskie czy polskie :) ale w sumie racja, to tam mieszkacie :)

Ale to tylko pierwsza idea! Jeszcze bedziemy
Myslec Jak bedziemy znac plec i przede wszystkim Jak juz bede pewna ze jestem w ciazy
(bo ja nadal w to Nie moge uwierzyc) i ze jest wszystko ok to burza mózgów sie uruchomii!

U mnie syn Jan Ragnar corka Milenka:)

Jan bo Jasiu - międzynarodowe a Ragnar nam sie pdoba i syn bedzie mogl uzywac ktore chce chociaz w Norwegii jak sie da dwa to dwoma sie do kogos zwraca s nie jednym jak w Polsce :)
Czyli Ole Vidar, Odd Henning, Bjørn Morten, Anne Berit, Britt Hege, Gunn Eli itp... To ludzie ode mnie z pracy:) i sie uzywa obu:)

Gaia pieknie - ubi tu Gaius ibi ego Gaia.... Sama milosc !!

reklama
Do góry