reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Oj tu wiek nie ma nic do tego moja kumpela osiwiala totalnie w wieku 24 lat moja mama dopiero jak dostała menopauze mając 45 lat a moja babcia ma 67 i ma kilka siwych tylko reszta w naturalnym kolorze :) wiec nie wiem od czego to zależy :)

Paulettah ja tez mam kota i lnieje okrutnie, juz myslalam że coś mu jest bo ile można ale od paru dni jest lepiej.

Ja czesze i czesze i tony tych kłaków wychodzą a w domu i tak są wszędzie :( a dostaje witaminy dobra karmę sierść mu błyszczy gęsta w sumie jednemu i drugiemu ale klaki jak wychodziły tak wychodzą..

Ja na szczescie mam alergie na absolutnie wszystko co ma sierść s koty juz masakra jest wiec nigdy miec nie bede / maz ubolewa każe sie odczulać sle nie bede przyjmować zastrzykow kilka lat na odczulanie po to by on mogl moec psa ... No way :D

reklama
Do góry