reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems, piątek jest możesz szaleć do 2 :) Ja zaraz zaliczę z mężem seriale i dalej spać (głowa mnie dziś boli).
Paulettah, ja zamówiłam firmy matherhood przez allegro i beżowy kocyk w gratisie dla dziecka dostłam. Nawet ładny.
Innabajka z tym różem to jest coś strasznego. Moja koleżanka stara się teraz swojej kilkumiesiecznej córeczki nie ubierać w róż i wszyscy reagują: jaki piękny chłopczyk! Coś strasznego. Ja mam pokój gościnny pomalowany na pastelowy blady turkus plus część 1 ściaty tapeta biało-szara kratka i nie zamierzam go zmieniać. no chyba, że pod koniec ciąży mi odwali :)

reklama
Emenems, piątek jest możesz szaleć do 2 :) Ja zaraz zaliczę z mężem seriale i dalej spać (głowa mnie dziś boli).
Paulettah, ja zamówiłam firmy matherhood przez allegro i beżowy kocyk w gratisie dla dziecka dostłam. Nawet ładny.
Innabajka z tym różem to jest coś strasznego. Moja koleżanka stara się teraz swojej kilkumiesiecznej córeczki nie ubierać w róż i wszyscy reagują: jaki piękny chłopczyk! Coś strasznego. Ja mam pokój gościnny pomalowany na pastelowy blady turkus plus część 1 ściaty tapeta biało-szara kratka i nie zamierzam go zmieniać. no chyba, że pod koniec ciąży mi odwali :)

No moj maz spi o 2 wstaje ma sobotr ekstra :)
Moze z nim pojade ale to o 4 musze wstac heheheh

Ja tez mecze seriale chociaz ostatnio spory przestój - teraz Extant :)

Mialam to kiedyś oglądać ale jeszcze nie zebrałam sie w sobie a listę tez mam dlugasna :)

Hahahahaha no to sie zbieraj do konca ciazy moze zdążysz 10 sezonów po 25 odcinków hahahah :D na jesien 11!

Obecnie leci na bieżąco the Falling skies true detective, under the dome, machnęłam mini serial z foxa wayward pines, jeszcze Dominion, i The Last Ship a cała reszta na brejku niestety :/

Do tego polecam jeszcze Penny Dreadful - trochę mroczny, Elementary - humorystyczny o nowoczesnym Sherlocku Holmsie, Greys Anatomy, Grimm, Marvel - Agent of SHIELD.

Do tego polecam jeszcze Penny Dreadful - trochę mroczny, Elementary - humorystyczny o nowoczesnym Sherlocku Holmsie, Greys Anatomy, Grimm, Marvel - Agent of SHIELD.

Ja kurczę penny nie przeszłam, z 3 odcinki i jakos nie załapałam o co kaman - warto przebrnąć początek ?
Elementry oglądasz dalej ? Bo ja w tym sezonie teraz odpuscilam bo juz nic nowego... Ale za to grimm i marvelsow i tez agent carter polecam :) mega
Niestety jestem na bieżąco i czekam na nowe sezony ...ehhh

Jak ja to ogarne przy dziecku Potem :D

Aha ale o the walking dead nie musze chyba fanom seriali przypominać :D

reklama

Ten pierwszy oglądam spoko :) jeszcze Salem, The Strain, walking Dead, grę o tron, devious maids i pare innych.

A u mnie pod blokiem właśnie potracili babkę :/ pgladamy z m harrego Pottera a tu dyskoteka w chacie ... Wychodzę na balkon i takie coś masakra

Do góry