reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tak. Moja znajoma całą ciążę słyszała, że będzie chłopak. A urodziła się dziewczynka. Mąż miał niezły zaskok jak wyszli do niego (cesarka była i czekał pod salą). Nie mógł uwierzyć, że to o jego dziecko chodzi! ;-)

Właśnie tak sie zastanawiałam bo mi wszyscy mówią żeby pokoju na niebiesko nie malować bo jesCze moze wyjsć ze dziewczynki skoro widziała tylko u jednego dzidziusia i sie tak zastanawiam czy sie często takie pomyłki zdarzają

reklama
Juti niezła historia ;) U mnie chyba nikomu się tak nie trafilo.

Cholibka, boli mnie dziś pod lewym kolanem z tyłu, tam mam takie żyły widoczne ale nie wypukłe, nie wiem czy to początek żylaków czy co :baffled: oczywiście najgorsze zawsze przyłazi nieproszone do głowy i kolacze mi się hasło "zakrzepica" ;) matko, niech już będzie styczeń, a chociaż grudzień ;)

Paulettah ciężko powiedzieć czy często. Ale się zdarza... Może wybierz neutralne kolory. :-)

Vivienne przy zakrzepicy ból jest okropny i noga byłaby spuchnięta. Wiem bo miałam w wieku 17 lat... Żyły są widoczne bo zwiększa się w ciąży ilość krwi i ons musi się gdzieś zmieścić. Jak boisz się żylaków to staraj się leżeć z nogami wyżej, nie krzyżuj nóg i kup sobie jakiś preparat z kasztanowca do smarowania. To wzmacnia naczynka. W Rossmanie są takie żele do nóg dls ciężarnych. Używam i na razie dają radę. :-)

Paulettah ciężko powiedzieć czy często. Ale się zdarza... Może wybierz neutralne kolory. :-)

Vivienne przy zakrzepicy ból jest okropny i noga byłaby spuchnięta. Wiem bo miałam w wieku 17 lat... Żyły są widoczne bo zwiększa się w ciąży ilość krwi i ons musi się gdzieś zmieścić. Jak boisz się żylaków to staraj się leżeć z nogami wyżej, nie krzyżuj nóg i kup sobie jakiś preparat z kasztanowca do smarowania. To wzmacnia naczynka. W Rossmanie są takie żele do nóg dls ciężarnych. Używam i na razie dają radę. :-)

Coś musze pomysleć bo za tydzień przychodzi facet od malowania :) a ja nie mam pomysłu jak na razie myśle o turkusie w razie co taki bardziej uniwersalny :)

Seledynowy ja chce :D piękny neutralny hehehe

No kolezanka miała tak po ivf w czerwcu rodziła i cały czas Ani Ania wszyscy Ania a tu SMS rano do mnie - ty nie uwierzysz mam syna :D

Paulettah u mojej koleżanki się tak zdarzyło :(całą ciążę słyszała ze będzie miała córeczkę, no i niestety zaczęła rodzić troszkę przed terminem, urodziła synka nawet na niego nie chciała spojrzeć w takim szoku była, cały czas twierdziła ze ma być córka i chce córkę :( bardzo długo do siebie nie potrafiła dojść ale to było z dobre 10 lat temu gdzie usg nie było takie jak dziś :)

reklama
Pomyłki sie zdarzaja ;) ja wybieram neutralne kolory ale to ze wzgledu ze nie trawie różu i niebieskiego w sumie tez nie :p

Do góry