reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ogolnie połączenie kolorystyczne ziemniaków i buraków mi nie bardzo :D jak mam buraczki ba obiad to musza byc na osobnym talerzu :D

Dzień dobry.
Zwlekałam się co dopiero z łóżka i generalnie dzisiejsza noc to jakiś koszmar był.
A wy tu o jedzeniu nawijacie równo :D
Teraz wiadomo skąd się biorą zachcianki :D
Na rosół i barszcz mnie dziś nakręciłyście ;)
Co do samego szczawiu to coś w tym pozostało ,pamietam jak zrywało się z dzieciakami z osiedla i żulo namiętnie :)
Do tego śliwki mirabelki i zestaw przekąsek polskiego dzieciaka gotowy :)

green - koniecznie ! :)

Emenems - a to żadna filozofia, u nas zazwyczaj sie kupuje np połowe świnki i całe kawałki do zamrażarki a jakies scinki, troche skórek, troche watróbki, troche tłustego troche chudego :D się gotuje, mieli w maszynce do tego marchewka i przyprawy jakie kto lubi i do piekarnika :) Przez te skórki własnie robi się taki zwarty ze się nie rozwala :):p i tyle :) to nie wyglada jak pasztetowa bo nie mieli się na tak gładko ale jest myle ze saczniejszy :p najlepsze spieczone boczki i góra :D

Matko skad ja pol świniaka wezme ??!! Losia czy owce to ok ale świnie ? To nie takie proste :)

Moze zrobie w Gdańsku i se przywioze hehe

No nie watpię ze na pewno smakowo rewelacja

reklama
Do góry