reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Haha myślałam że na prawdę jakaś zagadka matematyczna a tu za dużo niewiadomych to dla detektywa bardziej :D pojęcia nie mam jak mogło być może w jednym faktycznie 5 było i chłop pobieżnie spojrzał na kartony hmm

To jest zagadka matematyczna na miarę Norwega hahahaha oni tak licza - musze z szefem pogadac, to nie jest problem odciągnąć 30 Chlebow, ale chciałabym wiedziec co sie stało .., nie dojdę chyba

reklama
Witam niedzielnie :)

Emenems- a Ty znowu z tą wagą :) Musisz się pogodzić z tym, ze w ciąży nasze ciałą funkcjonują inaczej :p
Ale miałaś pomysły za dzieciaka :)

Marcepanek- ale fajny misiowaty kombinezon :) Za mną chodzi leczo :)

Mycha- no to super, ze z Maluszkiem w porządku :)

Pyscek- odkąd wywaliłam poduszki i śpię na samym jaśku to mi lepiej z plecami :)

No właśnie od kilku dni plecy bolą dużo mniej. W nocy spię na samym jaśku, wszelkie poduchy odrzuciłąm i mi lepiej :)

Ja to różnie z ochotami, raz na słodkie, raz na kwaśne i ostre. Teraz to bym zjadła arbuza i coś z grilla, najlepiej szaszłyka z dużą ilością cebuli. I grochówka za mną chodzi, leczo, takie mam zachcianki :p

Witam :)
Ja bym ciagle jadla jogurty, twarog i jagodzianki. No i co jakis czas napada mnie na ciastka i czekolade.. ale ogorkami malosolnymi i leczo nie pogardze :)

dzień dobry
Co do zachcianek,ja bym mogła życ na samych jabłkach i kiwi
Auto mam prawie naprawione wiec jutro niebede musiała się wlec na penetralne pociągiem:-)juz niemoge się doczekać żeby zobaczyć moje maleństwo<3

Pyscek- odkąd wywaliłam poduszki i śpię na samym jaśku to mi lepiej z plecami :)

no właśnie ja śpię tylko na samym jaśku, ewentualnie na płasko bo czasem mnie denerwuje :) mnie kość ogonowa nie boli raczej wyżej lędźwiowy kawałek ... ehh wiem że dopiero się wszystko zaczyna im większy brzuszek tym pewnie bardziej będzie boleć ...

reklama
Cwiczyc dziewczyny !! Nie zaszkodzi a pomoze

Ja trzeci dzien z rzedu robie sobie sushi na obiad ... Chyba najbardziej ze wsyssltiego smakuje mi wasabi hahaahah

Do góry