reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
oj ma :) całą mszę myślałam co ja tu tak szybko robie :D ale nie narzekam tez od początku chcieliśmy szybko :) no i juz prawie 5 lat po ślubie i ciągle uwazam ze bym zrobila tak samo :)

Wow!!! To ja tu chyba jestem najbardziej długodystansowa!. My ślub wzięliśmy po 8 latach bycia razem, w tym 4 wspólnego mieszkania. A w czerwcu obchodziliśmy naszą 6 rocznicę ślubu! :-) Więc jakby nie liczyć jesteśmy razem 14 lat!!!

I nie zamieniłabym męża na nowszy model. ;-)

No ja meza znam od 17 roku zycia i nawet studniówkę zaliczyliśmy moja razem, a razem jestemy 8 lat małżeństwem 4:)

Oczywiscie nie ma opcji zebym na kogos zmieniła hahaha
A zamieszkaliśmy razem po 4 miesiącach spotykania ponownego potem był zaraz wyjazd i wspólne zycie na maxa - tzw. Docieranie sie wersja hard :D

wiecie co zastanawiam się teraz jak będę na wizycie to będę w 17 tyg .. czy lekarz podciągnie mi to na połówkowe czy bede musiała przyjść jeszcze raz w danym miesiącu ?

reklama
Do góry