reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
oj ma :) całą mszę myślałam co ja tu tak szybko robie :D ale nie narzekam tez od początku chcieliśmy szybko :) no i juz prawie 5 lat po ślubie i ciągle uwazam ze bym zrobila tak samo :)

Wow!!! To ja tu chyba jestem najbardziej długodystansowa!. My ślub wzięliśmy po 8 latach bycia razem, w tym 4 wspólnego mieszkania. A w czerwcu obchodziliśmy naszą 6 rocznicę ślubu! :-) Więc jakby nie liczyć jesteśmy razem 14 lat!!!

I nie zamieniłabym męża na nowszy model. ;-)

No ja meza znam od 17 roku zycia i nawet studniówkę zaliczyliśmy moja razem, a razem jestemy 8 lat małżeństwem 4:)

Oczywiscie nie ma opcji zebym na kogos zmieniła hahaha
A zamieszkaliśmy razem po 4 miesiącach spotykania ponownego potem był zaraz wyjazd i wspólne zycie na maxa - tzw. Docieranie sie wersja hard :D

wiecie co zastanawiam się teraz jak będę na wizycie to będę w 17 tyg .. czy lekarz podciągnie mi to na połówkowe czy bede musiała przyjść jeszcze raz w danym miesiącu ?

reklama
Do góry