reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Xkarola jedz zurawine i pij dużo dużo wody :) ewentualnie weź urofuraginum, mnie jak coś takiego brało to szybko brałam tabletki ;) wiem ze można spokojnie :)

reklama
A ja bylam u latyngologa. Strata czasu . Nic mi nie powiedziala ciekawego. Tz juz zaczela mowic co mam wziac, ale jak powiedzialam ze jestem w ciazy to mine zrobila jakbym jej powiedziala ze mam dzume. I w koncu slonczylo sie na cieplych okladach i olejku rycynowym. A jeszcze zeby bylo smiesznie to zapytala mnie czy w ciazy mozna uzywac olejek rycynowy. To jej powiedziakam ze ja jestem w ciazy ale akurat w tym kuerunku studiow nie konczylam[emoji3]

Wez nie żartuj .... Jestem załamana mowic nie moge i czuje jakbym śluzówki wogole nie miała ... Masakra jakas

Xkarola masz zapalenie pecherza, furagina w ciazy jest zabroniona , nie wiem czy bym ryzykowała z urofuraginą. Mozesz aptekarki dopytac. Ulicha ma racje ze masz duzo pic i zakwaszac mocz czyli zurawina i czy wit C. Mozna właczyc leczenie bez posiewu, najpeniej masz E.coli dość wrazliwa na wszystko. Problem tylko ze przez ciaze mocno ograniczona jest lista leków

No bez kitu. Nieootrzebnie tam w takim upale jechalam. Miglam pojsc do apteki kolo domu i tam by bylo bardziej profesjonalnie. Czyli dziewczny nauczka jest taka ze przed nasteona ciaza zapisujemy sie na przyspieszony kurs farmaceltyki dla ciezarnych[emoji3]

Na plaży było super. Przyjechałam dopiero o 17:30 wiec nie było problemu juz z upałem. Tymek parę godzin przesiedzial w wodzie zachwycony :)

A ja bylam u latyngologa. Strata czasu . Nic mi nie powiedziala ciekawego. Tz juz zaczela mowic co mam wziac, ale jak powiedzialam ze jestem w ciazy to mine zrobila jakbym jej powiedziala ze mam dzume. I w koncu slonczylo sie na cieplych okladach i olejku rycynowym. A jeszcze zeby bylo smiesznie to zapytala mnie czy w ciazy mozna uzywac olejek rycynowy. To jej powiedziakam ze ja jestem w ciazy ale akurat w tym kuerunku studiow nie konczylam[emoji3]

Brak słów na taką lekarkę :eek:

reklama
Do góry