reklama
xkarola
Fanka BB :)
Spoko spoko robilam to nieraz tylko czy ja sie teraz schyleSpokojnie
Ja robie sobie i koleżankom, tylko pierwsze pare tygodni nie robiłam ale raczej z braku checi.
Hybrydę zdejmiesz zwykłym zmywaczem byleby z acetonem, nakładasz na wacik, wacik na paznokieć i zawijasz folia aluminiowa, czekasz 5/10minut i samo schodzi
Jedt inna metoda, nosisz nosisz nosisz a potem podważasz i tez mozna zdrapać
Ja cześciej drapie Hahhaha
Ja mam stopy i dłonie w hybrydzie
Kropisz kilka kropelek ze 3 i trzymasz ile chveszJak zakraplać uszy woda utleniona? Ile kropel ? Na jak długo ? Musze to zrobic bo mnie ucho od tego gardła/krtani wysiadło
koktajlowa
Aktywna w BB
My jesteśmy z Mazowsza i też robimy ziemniaki z całą tą resztę, u nas to się nazywa kociołek
O właśnie Nie umiałam sobie nazwy przypomnieć. Ogólnie zdziwiona opisem "pieczonych ziemniaków" stwierdziłam, że u nas się to nazywa kociołek. Przypomniałaś mi A jestem ze śląska.
AngelikaSabina
Zaangażowana w BB
Ja jestem na plazy, juz bylam w wodzie. Mysle ciagle o Julii ( mam nadzieje ze nie pomililam imienia) i jej kontroli, ciekawe kiedy napisze.
Ja jak narazie to chora nie jestem, przedwczoraj mnie glowa bolala, ale wytrzymalam. A tak to czasami zatkany nos.
Ciagle mam wrazenie jakby mi okres przyszedl ale to rozciaganie jest.
Nie moge sie doczekac nastepnej wizyty zeby zobaczyc moj maly skarb.
Ja jak narazie to chora nie jestem, przedwczoraj mnie glowa bolala, ale wytrzymalam. A tak to czasami zatkany nos.
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Ja jestem na plazy, juz bylam w wodzie. Mysle ciagle o Julii ( mam nadzieje ze nie pomililam imienia) i jej kontroli, ciekawe kiedy napisze.
Angelika a jak radzisz sobie z upałami, plaża i słońcem? Ja jeszCze nie miała odwagi na plaże, boje sie ze mi ciśnienie podskoczy i E w ogóle sie przegrzeje. Zaopatrzylam sie w kremy 50+ i zamierzam dopiero tak po 16 ewentualnie pojawiać sie na płazy, jak narazie zaliczyłam tylko basen ale cały czas pod parasolka i w cieniu nawet do basenu nie weszłam żebyście ochlodzic! A tak serio dziewczyny co myślicie o tym pomysle zeby na czas basenu używać tamponow w celu zapobiegania infekcjom i zarazkom? U nas dziś jest mega upał!
AngelikaSabina
Zaangażowana w BB
Radze sobie lepiej na plazy i na basenie z temperatura niz w domu haha Ja juz sie kapalam w morzu i w basenie bez tamponow. Zadny lekarz mi nie powiedzial zeby zakladac wrecz przeciwnie ze w ciazy nie powinno sie nosic tamponow.
Na plazy zakladam tylko krem na twarz 30 i na cialo nic bo i tak prawie caly czas pod parasolem jestem :-)
Na plazy zakladam tylko krem na twarz 30 i na cialo nic bo i tak prawie caly czas pod parasolem jestem :-)
reklama