reklama
green_parsley
Fanka BB :)
Spać nie mogę...
Ja od początku ciąży mam kiepskie samopoczucie psychiczne mimo, że tyle na nią czekałam, może to przejdzie ;] fizycznie to już się nie będę powtarzać, ale te wymioty, ciężkość, senność itd potrafią dać w kość. Ja mam usg prenatalne juz w środę- nie mogę się doczekać.
A co do relacji z mężem- to chyba taka przypadłość, o wszystko co go poproszę to mi zrobi, pomoże, zawsze był kochany, ale mi i tak ciągle mało, bo do 17 jest w pracy, potem idzie do garażu i mam wrażenie, że ciągle jestem sama...
Trudne te ciąże, nie takie jak w tv
W ogóle to ja już prawie nie mam w czym chodzić brzuszek od dawna mialam, teraz się jeszcze wypycha, do tego jak dołączą mi wzdęcia ( a często mi się to zdarza) to mam ochotę założyć na siebie worek... ;]
Ja od początku ciąży mam kiepskie samopoczucie psychiczne mimo, że tyle na nią czekałam, może to przejdzie ;] fizycznie to już się nie będę powtarzać, ale te wymioty, ciężkość, senność itd potrafią dać w kość. Ja mam usg prenatalne juz w środę- nie mogę się doczekać.
A co do relacji z mężem- to chyba taka przypadłość, o wszystko co go poproszę to mi zrobi, pomoże, zawsze był kochany, ale mi i tak ciągle mało, bo do 17 jest w pracy, potem idzie do garażu i mam wrażenie, że ciągle jestem sama...
Trudne te ciąże, nie takie jak w tv
W ogóle to ja już prawie nie mam w czym chodzić brzuszek od dawna mialam, teraz się jeszcze wypycha, do tego jak dołączą mi wzdęcia ( a często mi się to zdarza) to mam ochotę założyć na siebie worek... ;]
Green ! Ja teraz wiekszosc ciuchow zostawilam w Gdańsku bo i tak rok nie założe ...( sweterki do popęka na przykład )
Spalam całe 2h - Cuuuudo .... Nigdy tak zaprawionego gardła i krtani nie miałam ....
Ciąże jak z programu Uwaga hahahah zgadza sie - trudne
Spalam całe 2h - Cuuuudo .... Nigdy tak zaprawionego gardła i krtani nie miałam ....
Ciąże jak z programu Uwaga hahahah zgadza sie - trudne
Green mysle że niebawem przejdą Ci te mało przyjemne dolegliwości związane z ciążą, podobno drugi trymestr jest dużo łaskawszy ja też liczę na to że poczuje się lepiej. A co do męża to wiem co czujesz bo mój pracuje na zmiany więc często niemam go w nocy, potrafi też pracować po 16 godzin ale tłumaczę sobie ze on kocha to co robi, pozatym ma teraz fazę ze skoro udało nam się wkoncu zajść w upragnioną ciążę to zrobi wszystko żeby niczego nam nie zabrakło...oj ci faceci, z nimi zle a bez nich jeszcze gorzej
Innabajka
Hej kochane ciesze sie ze wizyty udane!!!!
Ja jednak jutro jade na Polna lekarz moj bedzie mial dyzur...teraz przy podcieraniu sladowe ilosci zywej krwi, wiec chyba od rana jade do niego na kontrole! Martwie sie skad to moze sie brac:-( juz jestem zmeczona:-( ciagle pod gorke:/
Trzymam kciuki, bedzie dobrze
green_parsley
Mycha 1587 dokładnie tak!
Co do dolegliwości to ja ciągle tak sobie tłumaczę, że to końcówka, chociaż niektórzy mnie pocieszają, że u nich trwało to całą ciąże, ale jestem dobrej myśli ;D
Ktoś wcześniej pytał o kartę ciąży- no akurat moja Pani dr tak zakłada, jestem w trakcie 12 tyg (11 i 2) i będę miała zakładaną w śr po tym usg genetycznym narazie z dwóch wizyt mam zdjęcia i karty informacyjne.
Co do dolegliwości to ja ciągle tak sobie tłumaczę, że to końcówka, chociaż niektórzy mnie pocieszają, że u nich trwało to całą ciąże, ale jestem dobrej myśli ;D
Ktoś wcześniej pytał o kartę ciąży- no akurat moja Pani dr tak zakłada, jestem w trakcie 12 tyg (11 i 2) i będę miała zakładaną w śr po tym usg genetycznym narazie z dwóch wizyt mam zdjęcia i karty informacyjne.
karolinaE
Ja mam taka ksuazexzke ciazy od samego poczatku. Moj lekarz wpisuje mi tak wszystko: wizyty, wszystkie wyniki, grupe krwi, termin porodu- caly komplet info i tez musze ja nosic zawsze przy sobie i uwazam ze to bardzo sluszne w razie jakiejs sytuacji zadlabniecia albo cos od razu wszystko wiadomo. [emoji3]
reklama