reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja bede wszystko kupowac na raz jak przyjade we wrześniu na tydzien wiec chvialam mniej wiecej wiedziec ile musze odlozyc bo oprocz pieluch w Polsce wszystko taniej .... Ale sie kompletnie na tym nie znam!!!

reklama
Mozesz tez wszystko powoli zamawiac na internexie i wysylac sobie do rodzicow a we wrzesniu dokupisz co ci bedzie brakowac. Bo tak wszystko na raz idzie leb rozwalic :p

No myslalam ze pojde do dzisciowego sklepu i powiem " wyprawkę zestaw podstawowy prosze " :D
Tak to widze :D
Nie ciągnie mnie szukanie czytanie o firmach itp... Jakos jeszcze nie bardzo mi sie chce wole zeby ktos to zrobił za mnie :D

Ja sie caly czas zastanawiam kiedy zaczac to wszystko zbierac, czy juz po malu troche kupowac czy jednak sie wstrzymac bo to jest niby "zapeszanie".. Jak myslicie?

Ja sądzę, że na to idealny jest 2 trymestr - liczę na lepsze samopoczucie, a brzuch jeszcze nie będzie tak przeszkadzał przy zakupach jak w późniejszym etapie.

Paulettah ja tam się nie przejmuję zapeszaniem, ale zrobisz jak zechcesz. Ja ostatnio zaczęłam kompletować wszystko jak poznałam płeć, czyli ok 22 tygodnia.
Patrząc praktycznie. Łatwiej mi było kupować na raty, bo nie odczułam tego tak bardzo finansowo. A po drugie, teraz już wiem, że w trzecim trymestrze nie miałabym po prostu siły i energii na bieganie po sklepach.
A w ogóle to polecam zrobić listę;)
Jak znajdę to Wam wrzucę na wątek zakupowy swoją ;)

reklama
Ciuszkoe nie kupuje nowych, w lumpeksie jest full za grosze i mam od rodzinki :) kosmetyki to troche pampers troche marki rossmanowskie pewnie. Zastanawiam sie tylko nam proszkiem lub plynem w jakim mam prac ubranka

Do góry