reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Takie są zalecenia u mnie w Szpitalu. W tej ostatniej kontroli Chodzi o to żeby się zgłosić jak dziecko już Dobrze Chodzi. Ze starszakiem też tak było,chociaż na ostatniej już nie byliśmy

reklama
Hello:-) Noc super od 19 do 5 pięknie spał, wstał zjadł i do 7.30 drzemka. Niestety pogoda u nas fatalna a mały kaszle:( także nici ze spaceru tylko dużo tulenia w domciu. Milego spaceru:*

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) moja zakatarzona to i noce nie ciekawe. Dziewczyny czy to możliwe, że taki maluch pamięta sytuacje z przed kilku dni? Byłam z małą u lekarza, w tym samym miejscu co była szczepiona w sobotę. Jak tylko ją położyłam na przewijaku, rozebrałam, a lekarz dotknął nóżek wpadła w taką panikę i płacz jak przy szczepieniu :( nie wiem czy to tylko przypadek czy może ma jakieś wspomnienie ze szczepienia?? Pytanie może i głupie, ale myślicie że to możliwe w ogóle? Czy poprostu się przestraszyła czy coś?

U nas noc fatalna teraz mnie i męża Rota wzięło obydwoje nas goniło do kibelka na zmianę góra dół , mały jeszcze w nocy zatwardzenie , i do prawie 4 panu sie spać nie chciało , tez miałam iść na dwór ale raz słońce raz nie ma go i wieje strasznie i chyba ze spaceru nici ...

reklama
U nas zimno strasznie, wyjdziemy dopiero po eM do przedszkola

Karola mi się wydaje ze dzieci pamiętają, Maria zaczynała się rozgadywac gdy powiedziała mi że kiedy mieszkała w moim brzuchu to była woda i było słychać głos mamy :s A nikt jej tego nie mówil... Nie wiem, może przypadek ;p

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Do góry