reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Acha to znaczy że nie jestem sama z brakiem czasu żeby się w tyłek podrapac ;)

Misio jak ma problem żeby zasnac na ręku to odkładam do łóżeczka i sam zasypia. Chociaż powiem szczerze że nie jest mi z tym dobrze bo wolałabym go odkladac Jak już śpi sobie spokojnie i głęboko. Dzisiaj właśnie go położyłam i sam zasnal, pojadl trochę swoją rączkę i zasnal. Ja też zaraz idę spać... normalnie padam na pysk

reklama
Czasem o 13 jestem w piżamie i bez sniadania:)) za to mały po 3 sniadaniach, przebrany 5 razy i wynoszony na rękach!

Jak ma dobry nastrój nie marudzi, to tez odkładam do łóżeczka czy do wózka i zasypia po jakimś czasie.
Uwielbiam jak zjada swoją rączkę<3 ale u nas to sygnał dla mamy, ze brzuszek jest całkiem pusty, wtedy nie zasnie za chiny

Beti super wyglądasz :) moja tez jak ssie pięsc to głodna, nie zaśnie, z mokrą pielucha też nie a jak się zsika to się budzi od razu i tyle spania... W ogóle często sika, wasze też?

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Beti na jaką chustę się zdecydowałaś? Szukam jakiejś używanej ale póki co nic fajnego mi się nie trafiło.
Vivienne u nas też pielucha ciągle pełna.

Betina ale co 15,20 minut? Zosi się tak zdarza,i do południa częściej niż po. Mhm

Jakiej chusty szukasz?

Wybrałam Little Frog, to chyba chusta tkana długość 4.6 wzięłam trochę dłuższa, bo wygodniej mi wiązać węzeł z tyłu. W 4.2 krótkie miałam te konce.

Rety już się gubię w tych wszystkich kroplach które podaje dziecku. Na kolke, na przeziebienie, probiotyk, witamina, jeszcze czopki. Co kiedy i ile razy?? Wy też tyle tego macie?

Vivienne u nas co godzinę pielucha pełna, tylko w nocy lepiej.
Chustę chciałam o tym splocie skośnokrzyżowym, nie chciałabym wydać na nią zbyt dużo bo nie wiem czy będę używać. Mieszkam w małej miejscowości i tutaj nie ma żadnych doradców chustowych którzy pomogą wiązać a nie wiem czy z yt się nauczę. Tutaj jest takie zacofanie że aż mi się śmiać chce. Mówię mamie że podobają mi się takie chusty i może kupię, ona zdziwiona i mówi że będę wyglądać jak uchodźca. Kurtyna.
Kropelki daje espumisan i Wit.c

Betina u mnie w miescie tylko ja nosze od starszaka juz ;-) czasem sie czuje jak atrakcja turystyczna :p
spokojnie nauczysz sie z yt, a jak cos to doradcy udzielaja tez konsultacji przez komunikatory ;-)

Vivienne u nas co godzinę pielucha pełna, tylko w nocy lepiej.
Chustę chciałam o tym splocie skośnokrzyżowym, nie chciałabym wydać na nią zbyt dużo bo nie wiem czy będę używać. Mieszkam w małej miejscowości i tutaj nie ma żadnych doradców chustowych którzy pomogą wiązać a nie wiem czy z yt się nauczę. Tutaj jest takie zacofanie że aż mi się śmiać chce. Mówię mamie że podobają mi się takie chusty i może kupię, ona zdziwiona i mówi że będę wyglądać jak uchodźca. Kurtyna.
Kropelki daje espumisan i Wit.c
czyli standardowa pierwsza chusta. Preferujesz jakiś kolor? Przeglądam allegro i Olx dla koleżanki to jak coś znajdę mogę podesłać ;) choć największy wybór i najłatwiej znalezc będzie na Facebooku w grupie sprzedażowej chust.

reklama
Do góry