Juti777
Fanka BB :)
Jak drugie szybciej niż pierwsze to ja rozbijam namiot pod szpitalem przy kolejnym! ;-)Kolejny przykład ze drugie to mega fajnie szybko heheh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak drugie szybciej niż pierwsze to ja rozbijam namiot pod szpitalem przy kolejnym! ;-)Kolejny przykład ze drugie to mega fajnie szybko heheh
Ty to koniecznie hahaahah albo meza wyslac na kurs odbierania porodowJak drugie szybciej niż pierwsze to ja rozbijam namiot pod szpitalem przy kolejnym! ;-)
GratulacjeDziewczyny chciałam się pochwalić dziś o 13.10 urodziła się Łucja. Waga 2930, długa 51cm. Jestem najszcześliwsza na świecie!!
Jak tam cholestaza ??? Wyniki dalej idą w górę? ??Ja rowniez gratuluję wszystkim dziewczyna. Mnie jutro czeka indukcja nr 2. Moze ten moj syn zdecyduje sie wyjść. Ja juz nawet nie denerwuje sie tym porodem i bolem, jestem taka zrezygnowana. Tylko boje sie ze jak sie zacznie to maz nie zdazy dojechać z pracy, a nie chcemy zeby bral wolne jak znowu nic z tego nie wyjdzie.