reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ooo chyba już blisko od godziny spać nie mogę bo łapia mnie okropne bóle od Krzyża do podbrzusza i jak byłam siusiu to polecialo jak by trochę wody z krwią taki różowy uplaw poczekam policze te skurcze i pójdę zgłoszę

Skurcze się dalej utrzymują są mega bolesne :p ale rozwarcie się nie zmieniło i Jeszcze nie mogą mnie wziąść na porodowke ale już wenflon wbili jakiś antybiotyk mają mi podać przed porodem zobaczymy Czy dziś się będzie cis działo czy nie. Mogło by :-)

Właśnie go dostałam. Bo nie miałam jakiegoś badania z tych ostatnich a już nie zdarza zrobić to dali. Nie pamiętam dokładnie co tam mówila bo spać mi chce.. Ale napewno nie nic złego :p

reklama
SCzerze mowiac troche podziwiam branie antybiotyków bez wiedzy jakie i na co :p

Ale jak jest jak pisze vivienne to chyba wszystko ok :)

Oby oczywiscie szybko poszło! Kciuki zaciśnięte

Do góry