reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dziewczyna obok mnie też miała problem z wenflonem. To położna powiedziała, żeby się tak nie litowala nad sobą bo zarAz ma rodzić dziecko a dzidziuś nie chce takiej matki co się tak użala i nic jej nie wymienila :oops::oops:

reklama
Witajcie w Nowym Roku.
Niuniolek myślałam,że już urodziłaś.
Wczoraj byłam na 90 urodzinach mojego dziadka.U mnie też Narazie nic się nie dzieje,do terminu jeszcze dwa tygodnie zostały.
Ciekawe czy którąś już urodziła w tym roku?

Pytanie do mam rodzących sn czy zabieracie plan porodu? A może już z tego korzystalyscie? W szkole rodz. Położna mówiła, ze to teraz norma jednak zastanawiam się jak to jest odbierane na porodowce.

Pytanie do mam rodzących sn czy zabieracie plan porodu? A może już z tego korzystalyscie? W szkole rodz. Położna mówiła, ze to teraz norma jednak zastanawiam się jak to jest odbierane na porodowce.
To zalezy czy sa rzeczy których sobie absolutnie nie życzysz to warto, ja nie zabieram tylko z mezem wazne kwestie ustalam ale i tak bedzie decydował ( gdybym musiała byc pod narkoza) w konsultacji z lekarzem co najlepsze dla dziecka.
U mnie na prwno o wszystko sie pytaja wiec nie ma mowy np zeby mnie nacieli bez pytania itp.
Wiec ja nie biore bo rodzę pierwszy raz i nie mam p niczym pojecia i tez nie jestem w stsnie przewidzieć wszystkiego

No właśnie podobno w szpitalu w którym rodze pomimo sprzeciwu i tak robią niektóre rzeczy np. naciskanie na brzuch zeby dziecko szybciej wyszło. Ja sobie Tego nie życze. Nacięcie też tylko gdy będzie to bezsprzecznie niezbędne itp. Mąż ma być przy mnie, ale czasem np mówią ze niestety jest za dużo rodzących i nie może być partnera. Wtedy będę w czarnej dupie..

No właśnie podobno w szpitalu w którym rodze pomimo sprzeciwu i tak robią niektóre rzeczy np. naciskanie na brzuch zeby dziecko szybciej wyszło. Ja sobie Tego nie życze. Nacięcie też tylko gdy będzie to bezsprzecznie niezbędne itp. Mąż ma być przy mnie, ale czasem np mówią ze niestety jest za dużo rodzących i nie może być partnera. Wtedy będę w czarnej dupie..
Przedstaw plan porodu koniecznie i kaz podpisać i do tego jak maz bedxie pod drzwiami go maja obowiązek zakichany go pytac ... Potem mozna pociągnąć do odpwoeixalnoaci
Poczytaj na stronie rodzic po ludzku tam duzo dobrych info :)

reklama
Hej dziewczyny ja jestem z mam lutowych, wlasciwie z przelomu styczen-luty.Jestem na lutowkach, ale Was tez czytam.Ja polecam plan porodu.Mialam przy pierwszym dziecku.Duzo stresu zaoszczedzil.Polecam

Do góry