reklama
niuniolek
Fanka BB :)
Mam bole jak w okres taki straaaassnie obfity .. ostatnio mialiam przez 4 dni takie bole bylam na ip ale nic sie nie dzialo mam brac nospe jak bedzie bolec ... i od wczoraj wlasnie mam rozwolnienie ... i bole jak w okres po nospie max przechodzi ale rano cos slabo przeszło bolalao mniej ale czulam
futurystka
Fanka BB :)
Ulicha przy kp występują właśnie kolki, u nas z Patką nie było bo ona butle piła od początku a teraz właśnie przeraża mnie wizja kolek jak słyszę co od niektórych :O maszynkę mąż ma remingtona dostał pod choinkę i jest bardzo zadowolony, wcześniej miał philipsa ale mówi że ta lepsza
Niuniolek położna mówiła że jak ma się coś rozkręcić to nawet cała paczka nospy nic nie zadziała także jak będziesz dalej czuła bóle i przerodzą się w regularne to jak najbardziej jedź bo właśnie takie oczyszczanie zapoczątkowuje poród
nie wiem jak koli się przechodzi nasłuchałam się od znajomych że ciężko ale wyrzynające się 3 to najgorsze zło jak do tej pory :O
Niuniolek położna mówiła że jak ma się coś rozkręcić to nawet cała paczka nospy nic nie zadziała także jak będziesz dalej czuła bóle i przerodzą się w regularne to jak najbardziej jedź bo właśnie takie oczyszczanie zapoczątkowuje poród
nie wiem jak koli się przechodzi nasłuchałam się od znajomych że ciężko ale wyrzynające się 3 to najgorsze zło jak do tej pory :O
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Dla mnie kolka to jest coś takiego "dziecko płacze nie wiem czemu". I do jednego worka wszystko się zrzuca na kolki. A przyczyn płaczu może być wiele, choćby głupie witaminy co wywołują bóle brzuszka.
Futurystka Marysia była KP ponad 2,5 roku i kolki nie uświadczylam,także nie zgodzę się z tą tezą
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka
Futurystka Marysia była KP ponad 2,5 roku i kolki nie uświadczylam,także nie zgodzę się z tą tezą
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
Futurzystka ja znowu słyszałam ze przy mM są kolki Ale tak patrząc to chyba nie ma reguły czy kp czy mM, dużo chyba zalezy od układu trawiennego dziecka i tu jest ruletka :-)
Mój był kp i nie miał, zobaczymy co będzie przy Tosi :-)
O widzisz właśnie czytałam na necie opinie o remongtonie że te maszynki są już profesjonalne od tych z Philips :-)
Mój był kp i nie miał, zobaczymy co będzie przy Tosi :-)
O widzisz właśnie czytałam na necie opinie o remongtonie że te maszynki są już profesjonalne od tych z Philips :-)
Moja Polka to była piersią karmiona, jadłam wszystko (słdoycze, owoce, smżone, no wszystko) i kolek nie miała. Może z kilka razy był płacz, ale kolek jako takich nie.
niuniolek- moze faktycznie coś się zaczyna.
Ja to mam wrażenie, ze Młody się uspokoił w brzuchu, nie fika całymi dniami, nie wypycha się aż tak często, tylko od czasu do czasu, chyba miejsca mu zaczyna brakować.
niuniolek- moze faktycznie coś się zaczyna.
Ja to mam wrażenie, ze Młody się uspokoił w brzuchu, nie fika całymi dniami, nie wypycha się aż tak często, tylko od czasu do czasu, chyba miejsca mu zaczyna brakować.
reklama
Szczupla jestem
Bo ja tez dziś dzownilam do dyżurnej poloznej miałam bóle wczoraj wieczorem e nocy i dzis rano i miałam ktg o wyszły sle ona mowi ze nie częste i nie duze wiec ok mam po prostu ew lezec i tyle ... Dziecko ma prawo kuz sie pchać.
Ja tez raczej szczupa i mozemy gorzej przechodzić ostatni miesiac