reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dziewczyny wlasnie przyszly moje wyniki i...
Czy miala ktoras 10mg bialka w moczu, czy to duzo za duzo? No i mam podwyzszone te normy watrobowe alt mam 70 a asp 40. W internecie wyczytalam ze cholestaza jest jak wyniki sa przekroczone potrójnie. I kolejny stres znowu, a wyniki lekarka mi opisze dopiero we wtorek. No masakra jakas:(

To jeszcze nie powiedziane ze masz kochana cholestaze ja milam wyniki pod 200 pochodzące, znając lekarza to karze tobie je znowu powtórzyć żeby sparwdzic czy rośnie
Nie denerwuj się nie potrzebnie, kiedy masz wizytę ??? Pij dużo wody i możesz brać Wit c

reklama
Hej dziewczyny! Mam pytanie, wiem moze głupie ale spędza mi sen z powiek- gilicie się do porodu? W sensie krocze, wzgorek i wogole po całości?

Pytanko mam ;-) czy przed porodem czysci kobiete ? Mam od 2 dni rozwolnienie bez powodu nie jest to grypa bo nie latam co chwile ale często nic co mogłoby mi zaszkodzic nie jadlam i tak sie zastanawiam z kad sie wziela ale wyczytałam ze organizm moze sie czyścić przed porodem wiecie cos na ten temat

reklama
Do zapytania odnośnie maszynek do włosów:
Zapomniałam się zapytać o przedział cenowy :).
Jeśli chodzi o tańsze to jedną z lepszych jest Philips QC5010 do 100zł, tyle że nie jest ładowana, Remington HC5800 akumulatorowa około 150-180zł, dobrą też jest Philips QG3371 tu cena około 200zł.
Ogólnie dziewczyny mówiły, że najlepsze są philipsa, remingtona i brauna. Popatrzyłam tez w internecie i tam również mają dobre opinie:)

Dzięki :-)

Mnie tam do ładowania nie potrzebuję
No też czytałam opinie na necie i dużo polecja z remingtona :-) dzisiaj muszę siąść i coś wybrać bo świnta tuż tuż a ja dalej prezentu nie mam :-)

Do góry