reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Tak właśnie sobie myślę .. ze. ie pamiętam jak odczuwałem skurcze :D pewnie mi się szybko przypomni jak poczuje hehehe

jejku jak mi się dzisiaj nic nie chce ... na obiad kupiłam gotowe frytki i surowke tylko rybka mrożona będę musiała smażyć haha kto ki pomoże kurze wytrzeć i podłogi pozamiatwc chociaż :( ??

Przeniesli go do sali z ktorej dzieci wychodza do domu. Dzis bedzie wazony. Ostatnio 1824g wazyl dzis pewnie ok 1880g. Karmimy go butelka jak jestesmy, przewijamy itd a pielegniarka pytala czy to pierwsze dziecko. Chyba zdziwiona ze tak szybko nam idzie przewijanie, bez zadnych pytan itd :) ciagle spi, bąki puszcza robi kupy i je i tak w kolko :)
Wczoraj jak na sali bylo swiatlo to oczy zamknal a jak zgasili to wielkie jak 5zl i ogladal wszystko na okolo

Mysiaka ale Ci dobrze, ze już możesz patrzeć w te oczka:)

Wczoraj mąż jechał o 1 w nocy po mc donalda:)) sam mnie namówił hihi dobre było.. A dziś jedziemy na wieś 150 km w 1 stronę i tam spędzimy Andrzejki, tylko nie wiem czy zostawać na noc, bo nie ma szpitala w pobliżu no ale mam nadzieję, ze nie zacznę rodzic:p:what:

mysiaka i to chociaż jedzenie sje nie zmienia :D ja ciele głodna hehe a Kacperek fajnie ze juz na normalnej sali :) pewnie lata dzień będą was wypuszczać do domu bo juz zaraz 2 kg będzie miał i jak je ładnie i kupy robi to najważniejsze :) :)

reklama
Vivienne nie karmilam piersia. Tylko z butelki.
Aktina ja ciagle uwazam co jem. Ale nie szkodzi mu to co jem. :) a zdarza sie paczki ciastka batona lub cos takiego..

Do góry