reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

no ja też się dzisiaj popłakałam i w sumie to z powodu bzdurnego, bo mi mama nie miała czasu pokazać firanki, a ja specjalnie przyszłam i dzwoniłam wcześniej, czy ma czas... ;/ chyba po prostu mi sie płakać chciało i potrzebowałam powodu xd

reklama
Mi wyszły te bakterie z ogólnego badania. Może faktycznie zrobię ten posiew a dopiero później wezme te saszetki.
Mam jeszcze problemy z zaparciami, już nawet myślałam żeby czopki glicerynowe kupić

Ja się poplakalam dziś dwa razy. Raz na piosence świątecznej All i want for christmas its you. I pomyślałam o moim synku haha tak to hormony:))

Mi tez wyszły bakterie w moczu i przepisala mi lek jednorazowy do wypicia przed snem bo wcześniej jak mialm zapalenie to balam dużo różnych tabetek i nic nie pomagalo dopiero po tym mi przeszło .

reklama
Paulettah a brzuch mocno boli? Kurde tez bym już chciała mieć Hanie ze sobą ;) a ty tu jeszcze dwojke maluchów ;) a ile mają cm?

Do góry