reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Z tej radości z bliźniaków zapomniałam napisać. Jestem po wizycie moja dziewczynka waży 2183 więc już sporo. Niestety jakieś bakterie w moczu sie pojawiły u dostałam jakieś saszetki do picia.2 razy trzeba wypić z jednodniowa przerwa i następnego dnia na badanie moczu.Miała któraś z Was coś takiego? A i kazał brać magnez 3 dziennie co by Skurcze się nie pojawiły.
Posiew będę miała na następnej wizycie 14.12.
A co do szczepień to Marysie wcześniej szczepilam 5w1 i dodatkowo rotawirusy, ale teraz planuje szczepić tylko tymi bezpłatnymi. Co do mmr mam wątpliwości,więc jeszcze przemyśle je,jest czas.Co do rota to Marysia pomimo szczepienia przechodziła kilka razy jelitowke być może lżej ale trudno ocenić czy szczepienie miało wpływ na jego przebieg.
Moje dziecko (niecałe 4 lata) nocuje u swojego brata ciotecznego a ja siedzę i zastanawiam się co ze sobą zrobić.Ale mi dziwnie

Betina a te bakterie wyszły ci z ogólnego badania moczu czy z posiewu? Bo mi z ogólnego ostatnio wyszło że liczne są to gin mi kazał posiew zrobić. Kupujesz w aptece pojemnik na posiew z moczu i oddajesz do laboratorium. I posiew wyszedł mi jałowy.
Widocznie kapnęło nie z tej dziurki przy pobieraniu na ogólny.
Moze zanim te leki weźmiesz to ten posiew sobie zrób.

właśnie laski mi też z ogólnego badania moczu wyszły dość liczne bakterie a zrobiłam wszystko jak należy z pobraniem. Gin nic nie mówił, nie kazał posiewu zrobić. Mówicie żeby powtórzyć badanie?

Dziewczyny chlopaki sa juz z nami :) oboje dostali po 10pkt i wagowo Maksiu 2000g i Niko 2260 :)

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
to doczekałyśmy się naszych bliźniaków :D ale super :D a ja dziś kupowałam ciuszki i inne rzeczy i tak właśnie myślałam o Tobie i o was :) Gratulacje! :) A jak ty się czujesz? :)

ja tez posiew bede miala dopiero po nastepnej wizycie 2 grudnia :)
kurde dziewczyny tak sie ciesze z tych bliźniaków, że aż zapomniałam co chciałam napisać haha :D

reklama
Do góry