reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Rozumiem, ale to w prywatnej klinice tak?
Bo ja też mam mieć właśnie cc i nie wiedziałam, że moge iść do szpitala i to ustalić, myślałam, że dopiero jak skierowanie da mi mój lekarz na jakąś konkretną date. Pytam o to, bo serio nie wiem.

reklama
betiboop- mi na razie nic nie puchnie

zmiana i jakie wieści po usg? ja mam jutro :)

futurystka- moja ostatnio stwierdziła, że powinna się zbuntować i wnuków na noc nie brać do siebie (bo co weekend ma 3 od mojej siostry) i w ogóle się nimi nie zajmować :p A ja jej, ze jej 4 dzieci też się babcia zajmowała :p I bez babci by rady nie dała pewnie. Ale co tam, mama narzeka, a jak ktoś już nie przyjdzie kilka dni, to smutno :p
to niech Maluch czeka :) A Ty masz mieć chłopca czy dziewczynkę, bo się pogubiłam

Kalogar musisz się zorientować jak wygląda to w danym szpitalu,
ja rodze w klinice bo poprzednio w dużym szpitalu miałam złe wspomnienia pisałam o tym, teraz wiem co chcę i czego oczekuje od personelu
Simka no właściwie to nie wiem co będzie bo raz mówiła że chłopiec potem że dziewczynka a teraz jest w ułożeniu pośladkowym więc nie mam potwierdzenia eh :-o

Hej wszystkim, jakos wcale nie mam energii ostatnio, całe dnie bym leżała :/ wcześniej nie mogłam usiedzieć w domu a teraz chyba organizm sie przygotowuje do zspierdzielu po ;)

Kurcze, dziwne wy macie te wizyty z usg po którym nic nie wiadomo. U mnie na każdym zawsze dokładnie mierzy malucha. Nawet jak idę tylko pod kątem sprawdzenia szyjki to mówi, że teraz coś z obowiązku a potem każe odsłonić brzuch i mówi zey teraz dla przyjemności. I za każdym razem zbiera wszystkie parametry. A do tego jak trafi na fajne ujęcia to sam z siebie przełącza na 4 d.

Kurcze, dziwne wy macie te wizyty z usg po którym nic nie wiadomo. U mnie na każdym zawsze dokładnie mierzy malucha. Nawet jak idę tylko pod kątem sprawdzenia szyjki to mówi, że teraz coś z obowiązku a potem każe odsłonić brzuch i mówi zey teraz dla przyjemności. I za każdym razem zbiera wszystkie parametry. A do tego jak trafi na fajne ujęcia to sam z siebie przełącza na 4 d.

To ten Twój ma widocznie super sprzęt :) moja takiego nie ma niestety :)

Ja chodzę prywatnie. Ale po tych wszystkich przypadkach co miałam to wolę zapłacić i wszystko sprawdzić na tip top.

reklama
No ja wywalam 250 przy każdej wizycie. Ale mi zależało na tym lekarzu konkretnym. I w tej klinice co chodzę ns każdym sprzęcie są w stanie zrobić 4 d i genetyczne wszystkie.

Do góry