reklama
*martusia*
Fanka BB :)
tak tak to raczej woda. ja jeszcze dam radę zdjąć obrączkę ale ciężko schodzi... po porodzie musiałam powiększyć o 3 rozmiary żeby założyć mimo spadku wagi prawie 20kg :/ nigdy tego nie zrozumiem.
futurystka
witajcie dziewczęta,
Mysiak bardzo ładnie sobie radzi nasz pierworodny, będzie dobrze
bryza ale Ci zazdroszczę takiej mamy, moja to ciągle mi powtarza że miała 4 i wszystko robiła sama
Paulettah jeszcze troszkę musisz się pomęczyć i będziepo wszystkim mi też już się woda zbiera i poprzedniej ciąży też tak spuchałam że w japonki nie wchodziłam wyglądałam jak ludzik michaelin ale nie martw się do tyg po rozwiązaniu szybko schodzi
ja właśnie wróciłam z wizyty mój klocek waży ponad 2kg ogólnie z dzieckiem wszystko w porządku ale moje skurcze niepokoją gin i mam się oszczędzać bo najlepiej żebym ur po świętach a ja już bym chciała przeciągnąć do stycznia no ale mówi że kiepsko to widzi, i żebym się nie zdziwiła że cc może wydarzyć się przed świetami jeszcze....
jutro idę na wizytę do ordynatora kliniki w której będę rodzić i zobaczymy co on na to powie
Mysiak bardzo ładnie sobie radzi nasz pierworodny, będzie dobrze
bryza ale Ci zazdroszczę takiej mamy, moja to ciągle mi powtarza że miała 4 i wszystko robiła sama
Paulettah jeszcze troszkę musisz się pomęczyć i będziepo wszystkim mi też już się woda zbiera i poprzedniej ciąży też tak spuchałam że w japonki nie wchodziłam wyglądałam jak ludzik michaelin ale nie martw się do tyg po rozwiązaniu szybko schodzi
ja właśnie wróciłam z wizyty mój klocek waży ponad 2kg ogólnie z dzieckiem wszystko w porządku ale moje skurcze niepokoją gin i mam się oszczędzać bo najlepiej żebym ur po świętach a ja już bym chciała przeciągnąć do stycznia no ale mówi że kiepsko to widzi, i żebym się nie zdziwiła że cc może wydarzyć się przed świetami jeszcze....
jutro idę na wizytę do ordynatora kliniki w której będę rodzić i zobaczymy co on na to powie
Kalogr
zmiana- wiesz ja tam nie wiem, ale napisalam, ze myslalam ze to glupie gdanie hahah a buty no ja nie mam co dramatyzowac, bo przed ciaza mialam rozmiar 36 jak dziecko haha teraz w ciąży kupiłam buty zimowe rozmiar 38, troche większe, bo nogi puchną no i żeby się ciepła skarpeta zmieściła
aktina
Mi na szczęście rozmiar palca się nie zmienił ale przyjaciółka rodziła na początku września i juz się przymierza do zwiększenia obrączki. . ale czeka ze jescze może coś zejdzie...
Chociaż w sumie w pierwszej ciąży w ogóle mi palce nie spuchly to nie miały po czym zostać a teraz puchna to różnie może być
Chociaż w sumie w pierwszej ciąży w ogóle mi palce nie spuchly to nie miały po czym zostać a teraz puchna to różnie może być
Kalogr
futurystka- a na kiedy masz date porodu? a ty juz dostalas skierowanie na cc? bo piszesz, ze idziesz do ordynatora, a ja wlasnie nie wiem jak to sie wszystko rozwiazuje, czy ty termin ustalasz z ordynatorem czy swoim lekarzem?
2 kg to piekna waga ja ide w środe, to zobaczymy ile utyla moja Hanka
2 kg to piekna waga ja ide w środe, to zobaczymy ile utyla moja Hanka
Mysiaka gratulacje i zdrówka wam życzę 6 tygodni znaczy,że na święta będziecie w domu chyba trzymam kciuki by tak się stało.
Ja dzisiaj po zakupach dla siebie do szpitala i dla Leośka przewijak.Został mi tylko bujak i nad nim się zastanawiam.
Ja dzisiaj po zakupach dla siebie do szpitala i dla Leośka przewijak.Został mi tylko bujak i nad nim się zastanawiam.
reklama
futurystka
kalogar wg om mam na 21grudnia ale wg usg z 13 tyg na 7stycznia, i tą drugą datę mój gin bierze pod uwage,
w moim przypadku nie ma mowy o porodzie naturalnym, więc jest to kwestia gin jak on to widzi, a idę do tego ordynatora ze względu na to że będę rodzić u niego w klinice a po drugie chcę też mieć opinie innego lekarza jak widzi to on no i on już powie mi kiedy dokładnie mam mieć cc jeśli ciąża będzie przebiegać bezproblemowo, ale wiadomo w tym momencie że jak te skurcze dalej będą i okaże się że są regularne no to w każdej chwili mnie to czeka
w moim przypadku nie ma mowy o porodzie naturalnym, więc jest to kwestia gin jak on to widzi, a idę do tego ordynatora ze względu na to że będę rodzić u niego w klinice a po drugie chcę też mieć opinie innego lekarza jak widzi to on no i on już powie mi kiedy dokładnie mam mieć cc jeśli ciąża będzie przebiegać bezproblemowo, ale wiadomo w tym momencie że jak te skurcze dalej będą i okaże się że są regularne no to w każdej chwili mnie to czeka