reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja nie śpię całą noc na jednym boku bo bym chyba nie wstała rano ;)

IwiX pewnie, że można. Mogą się czepiać piżamy, ale w czym Ty tam śmigasz po oddziale to Twoja sprawa ;)

Widzę ze chwalicie się swoimi zwierzątkami wiec i ja się pochwałę nasza fifi ;-) a mnie ostatnio skurcze w nocy zqczely męczyć i tez coś spać nie mogę aha zawsze coś :p

Załączniki

• 1447143970069.jpg
    1447143970069.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 51
U mnie nocka bez rewelacji, biodra daja o sobie znac przy najmniejszej zmianie pozycji, a teraz z kolei mala tak kopie pecherz ze co dwie minuty laduje w toalecie[emoji37]

I ja mam problem ze spaniem ;/ boli mnie tak w srodku nie wiem jak to okreslic taki promieniujacy bol ze srodka na jedna noge. polozna i lekarz stwierdzili ze to ucisk na nerwy i przez to ;/ poza tym dzisiaj w nocy jeszcze kuło mnie tak jakby ktos swidrowal mi szpileczkami, kurcze boje sie ze to szyjka sie znowu skraca, tydzien temu mialam zalozony pessar wlasnie przez szyjke i sama sie bije z myslami czy leciec do lekarza bo cos mnie zakulo czy czekac do wizyty a ta dopiero za 2 tyg. ;/

ja tam śpię w każdej pozycji nie ma problemu tyle że moje dziecko ciągle mnie bombarduje kopniakami, a najbardziej mnie irytuje skakanie po pęcherzu i jelicie grubym to jest mega wkurzające szkoda że nie mogę wsadzić ręki i powiedzieć nununu :-D

reklama
Do góry