reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

hehehe :D ja kiedyś nie lubiłam kotów, do czasu aż zaczełam się spotykać z moim m i pokochałam jego dwa koty :D ale rudy i tak jest najlepszy :D

reklama
Ja mam w domu takiego piesa
Nie moj ale rzep

Załączniki

• 1447103326090.jpg
    1447103326090.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 39
Ej no ja mam tylko rybki i to jeszcze nie moje, a mężowe
Kotki miałam dwa, jeden zaginął w poprzedniej ciąży jak byłam, a drugi zdziczał.
Ponoć moja ciotka ma teraz 4 kotki na wydanie (był i piąty, akurat rudy-takie kcoham- ale za słaby i nie przezył :( ), no ale teraz nie wezmę, dopiero jak dzieciaki podrosną

Po za wstawaniem do kibelka ze dwa razy to ok.
Na którym boku śpicie? niby trzeba na lewym. Chociaż przed ciążą spałam na lewym i niby przyzwyczajona jestem to często jak tak leże to Leo wypycha po lewej stronie nogi i ręce i nic ze spania więc obracam się na prawy.

Ja jestem po badaniu szyjka w dwa tyg skróciła sie z 3,5 do 2,2 a rozwarcie w ciagu 5 dni z 0,5 na 1 cm... Chłopaki pierwszy 1700g drugi 1750g czekam na przyjęcie teraz

reklama
Do góry