reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Czy ty myślisz ze ja nogi gole? :D ja juz prawie sie nie gole chyba ze pachy bo nie mogę nogi podnieść :D

Yhm:)
No ja bikini jeszcze robie ale bardziej na czuja bo juz wychylić sie za brzuch nie moge :D
Nogi bez problrmu poki co:)
Ej no zawsze co ogolona pacha to ogolona nie ?:D chyba ze piórko we włosy i na retro dajesz !!!

Tez słyszałam że maltan jest dobry bo bepanthen trzeba mocno wycierać przed karmieniem. To tak z doświadczeń koleżanek. ;)
A do szpitala ręczniki weź sobie dwa mniejszy i większy, duże podpaski,staniki do karmienia ale to chyba nie koniecznie, kubek i łyżeczkę i tyle mi do głowy przyszło xd

Paulettah trzymam kciuki za Was :-* <3
Z doświadczenia powiem że żadna maść nie przyniesie ulgi tylko wietrzenie i pocieranie własnym pokarmem, maść ***** daje :-/
Emenems z tym rudy to rozwaliłaś system jeszcze się tarzam po podłodze :-D
Żarełko spakuj, ipada, konsole Xbox i zestaw małego kibica ;-)

Staniki do karmienia raczej konieczne... a przynajmniej te miękkie jakieś, bo tak bez cyckonosza to ciężko będzie. Podpaski są w szpitalu, ewentualnie kilka na w razie co, nie wiem jak tam ze sztućcami, kubkiem.

Ja to chyba na brodawki zostanę przy oleju kokosowym.

Oglądacie na dobre i na złe? Nie widziałam początku i nie wiem co tej kobietce ciężarnej było, ale dzidziulka musieli wcześniej wyjąć, kto sprzeda o co poszło?;)

Vivienne nagrałam odcinek wiec jak dzis obejrzę to ci napisze :) znowu miałam przeboje kiblowe 2 h sie męczyłam wieczorem a teraz obudziłam sie o 4 i spac nie moge :/ co za los...

reklama
Do góry