reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
moze tez zrobie jakies zdjecie brzuszkowe. nie robilam do tej pory. A w ogole to planujecie specjalne brzuszkowe i pozniej noworodkowe sesje zdjeciowe?

Wiem ze wiekszosc z Was juz po. Ale pochwale sie ze udalo mi sie zapisac do fajnej szkoly rodzenia i zaczynamy juz jutro. Tak jakby dla nas specjalnie zwolnilo sie miejsce :)

To macie i foto bliźniaków :p ImageUploadedByForum BabyBoom1446547019.756691.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1446547019.756691.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1446547019.756691.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 57
Zmiana ja też dopiero zaczynam szkole rodzenia, dziś drugie zajęcia.

Co do sesji to brzuszkowej nie robie a na noworodkowa wstępnie wpisałam Zosie na zasadzie, brzydko mówiąc, ja daje dziecko do warsztatów foto a w zamian darmowa sesja ;) ale zobaczymy co wyjdzie bo ważny jest termin

Emenems- dzięki hahah :D ale wydaje mi się, że ty wyglądasz dużo zgrabniej :D

Co do sesji, ja chciałabym i brzuszkową i noworodkową :D Ale wyjdzie w praniu :)

Ja miałam nie robić sesji w ciąży ale dostałam voucher w prezencie od fotografa który był na naszym ślubie i pewnie w tym miesiącu ja zrobimy :) Ja mała będzie na świecie to też na pewno zrobię.

Ja nie robię bo mnie brzuch jakoś nie podnieca :D w sensie takim ze zrobię chłopakom jak troszkę podrosną ok 3-6 miesiąca a brzuszkowa to tak nie bardzo dla mnie atrakcyjna jest ;)

zmiana - nie jesteś sama, my szkole rodzenia zaczynamy pojutrze :) tez fartem udało się zapisac.

Ja dziś mam kiepski dzień niestety, nocka w plecy i wymioty dały popalić :(

Ja to śpie praktycznie jak kamień, jedynie co to budzę sie, żeby iść do wc :) ja się właśnie zastanawiam nad tą szkołą rodzenia, ale chyba coś późno już ;/

reklama
Kalogr zadzwon do szkol i popytaj. Ja wybrałam szkołę, ale okazało się że najwcześniejszy termin rozpoczęcia to 24.11. więc dla mnie byłby to 31.5 tyg - 35 tyg i powiedzieli mi, że spokojne to nie jest za późno. Teraz zauważyłam, że zwolniło się miejsce na wcześniejszą grupę i się przepisałam. Próbuj jeśli czujesz się dobrze.

Do góry