reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja tez czuje ból, szczególnie jak chodzę dużo jednego dnia. Generalnie nie oszczędzam się, bo dużo się dzieje dookoła ale organizm sam robi mi przerwy, bo czasem mam bolesne skurcze. Wtedy koniecznie odpoczynek :)
Magnez tez biorę doraźnie.

Dziewczyny czy na materac w łóżeczku, pod prześcieradło, daje się jakaś mate ochronna?

reklama
Ja tez czuje ból, szczególnie jak chodzę dużo jednego dnia. Generalnie nie oszczędzam się, bo dużo się dzieje dookoła ale organizm sam robi mi przerwy, bo czasem mam bolesne skurcze. Wtedy koniecznie odpoczynek :)
Magnez tez biorę doraźnie.

Dziewczyny czy na materac w łóżeczku, pod prześcieradło, daje się jakaś mate ochronna?
Ja mam taką mate, ratowala nas bardzo bo jednak wycieki były ale przy pampersach to chyba mniejsza szansa na zalanie

Ja też mam taką matę. Zawsze łatwiej ją uprać niż matrac. :-)
A dzieciaki potrafią zrobić niespodziankę! ;-)

Mnie czasem też spojenie boli. Ale u mnie raczej jest tak, że jak się trochę rozruszam to jest trochę lepiej. Pierwsze kroki są okropne.

ja mam matę ochronną ale dla starszaka jak oduczałam pieluchy na noc. Dla Michałka nie mam. Pamiętajcie dziewczyny te co będą miały chłopców żeby dobrze siurki układać w pieluszce bo będzie sikanie w bok ;) mata z allegro za 20 parę złotych. na wierzchu frotte pod spodem oddychająca guma.

dziewczyny ile po chorobie można już zrobić morfo i mocz? bo miałam zapalenie zatok, nie minęło jeszcze 2 tyg. i się boję że mnie doktorek zjedzie ze badań żadnych nie zrobiłam... no kiedy jak ja bez sił, z gorączką i glutem po pas, dziecko chore, mąż na dzień pracował bo szef zmiany wprowadził. aaaa jeszcze badania do endo.... Boże :(

reklama
Do góry