Ja uważam że niema co też tak szaleć z tym praniem w sensie prać 2 razy i tak wszystkie rzeczy się prasuje czym zabija się najgorsze świństwa, To moje pierwsze dziecko i też czytam dużo i słucham rad ale też nie dajmy się zwariować, zawsze były świństwa różne i jakoś żyjemy
reklama
Ja uważam że niema co też tak szaleć z tym praniem w sensie prać 2 razy i tak wszystkie rzeczy się prasuje czym zabija się najgorsze świństwa, To moje pierwsze dziecko i też czytam dużo i słucham rad ale też nie dajmy się zwariować, zawsze były świństwa różne i jakoś żyjemy
Ja prałam latem jeszcze jak było ciepło to prałam w 90 z odplamiaczem bo niektóre ciuchy miały plamki dlatego teraz niedawno prałam drugi raz juz w proszku dziecięcym i prasowałam i mam spokój wszystko poukładane poszykowane i czeka na maluchy
Ja prałam latem jeszcze jak było ciepło to prałam w 90 z odplamiaczem bo niektóre ciuchy miały plamki dlatego teraz niedawno prałam drugi raz juz w proszku dziecięcym i prasowałam i mam spokój wszystko poukładane poszykowane i czeka na maluchy
A to inna sprawa a zeszły Ci plamy po tym odplamiaczu?
A to inna sprawa a zeszły Ci plamy po tym odplamiaczu?
Tak tylko to był taki chamski odplamiacz z w5 z lidla i pięknie poschodzilo wszystko
futurystka
Fanka BB :)
a u mnie prawie wszystko poprane, komoda stoi złożona a ubranka na niej czekają i czekają aż ktoś je poprasuje...
ciekawe ile tak poczekają
ciekawe ile tak poczekają
Kalogr
Fanka BB :)
według tego rankingu co wysłała Juti wychodzi, że Bobini jest na 3 miejscu, więc nie jest źle Ja w zasadzie też mam ciuszki wyprane dwa razy, a to dlatego, że najpierw trafiły w ręce mojej teściowej nie moje, no i ona je wyprała w normalnych proszkach i płynach ( dałam się jej nacieszyć tymi małymi ciuszkami wiszącymi u niej w domu, bo było widać, że sprawia jej to wielką radość), a jak wyprała to dała je mi i ja wyprałam je w proszku i płynie dla dzieci
jutti z tego co się dowiedziałam, to ilość pobranej krwi pępowinowej nie wystarczy dla dorosłej osoby, a i dla dziecka też może być za mało, zwłaszcza, że podczas przechowywania część komórek zginie.
futurystka, czy tato będzie miał od razu przeszczepianą krew?
pozdrawiam
futurystka, czy tato będzie miał od razu przeszczepianą krew?
pozdrawiam
reklama