reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja uważam że niema co też tak szaleć z tym praniem w sensie prać 2 razy i tak wszystkie rzeczy się prasuje czym zabija się najgorsze świństwa, To moje pierwsze dziecko i też czytam dużo i słucham rad ale też nie dajmy się zwariować, zawsze były świństwa różne i jakoś żyjemy:)

reklama
Ja uważam że niema co też tak szaleć z tym praniem w sensie prać 2 razy i tak wszystkie rzeczy się prasuje czym zabija się najgorsze świństwa, To moje pierwsze dziecko i też czytam dużo i słucham rad ale też nie dajmy się zwariować, zawsze były świństwa różne i jakoś żyjemy:)

Ja prałam latem jeszcze jak było ciepło to prałam w 90 z odplamiaczem bo niektóre ciuchy miały plamki dlatego teraz niedawno prałam drugi raz juz w proszku dziecięcym i prasowałam i mam spokój wszystko poukładane poszykowane i czeka na maluchy :)

według tego rankingu co wysłała Juti wychodzi, że Bobini jest na 3 miejscu, więc nie jest źle :) Ja w zasadzie też mam ciuszki wyprane dwa razy, a to dlatego, że najpierw trafiły w ręce mojej teściowej nie moje, no i ona je wyprała w normalnych proszkach i płynach ( dałam się jej nacieszyć tymi małymi ciuszkami wiszącymi u niej w domu, bo było widać, że sprawia jej to wielką radość), a jak wyprała to dała je mi i ja wyprałam je w proszku i płynie dla dzieci :D

jutti z tego co się dowiedziałam, to ilość pobranej krwi pępowinowej nie wystarczy dla dorosłej osoby, a i dla dziecka też może być za mało, zwłaszcza, że podczas przechowywania część komórek zginie.
futurystka, czy tato będzie miał od razu przeszczepianą krew?
pozdrawiam

dziewczyny, a może pochwalimy się swoimi brzuszkami? :) Pomysł mam taki, bo wszyscy mówią, że mam mały brzuch, a mi się tak nie wydaje i chciałabym zobaczyć jakie wy macie brzuszki :)

reklama
Ja już mam staniki i nawet w nich chodze :) w domu nie miałam nigdy takich miękkich wiec cieszę się teraz ich wygodą :) Mam jakiś najzwyklejszy ale nie wiem jakiej firmy.

Do góry