reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja uważam że niema co też tak szaleć z tym praniem w sensie prać 2 razy i tak wszystkie rzeczy się prasuje czym zabija się najgorsze świństwa, To moje pierwsze dziecko i też czytam dużo i słucham rad ale też nie dajmy się zwariować, zawsze były świństwa różne i jakoś żyjemy:)

reklama
Ja uważam że niema co też tak szaleć z tym praniem w sensie prać 2 razy i tak wszystkie rzeczy się prasuje czym zabija się najgorsze świństwa, To moje pierwsze dziecko i też czytam dużo i słucham rad ale też nie dajmy się zwariować, zawsze były świństwa różne i jakoś żyjemy:)

Ja prałam latem jeszcze jak było ciepło to prałam w 90 z odplamiaczem bo niektóre ciuchy miały plamki dlatego teraz niedawno prałam drugi raz juz w proszku dziecięcym i prasowałam i mam spokój wszystko poukładane poszykowane i czeka na maluchy :)

według tego rankingu co wysłała Juti wychodzi, że Bobini jest na 3 miejscu, więc nie jest źle :) Ja w zasadzie też mam ciuszki wyprane dwa razy, a to dlatego, że najpierw trafiły w ręce mojej teściowej nie moje, no i ona je wyprała w normalnych proszkach i płynach ( dałam się jej nacieszyć tymi małymi ciuszkami wiszącymi u niej w domu, bo było widać, że sprawia jej to wielką radość), a jak wyprała to dała je mi i ja wyprałam je w proszku i płynie dla dzieci :D

jutti z tego co się dowiedziałam, to ilość pobranej krwi pępowinowej nie wystarczy dla dorosłej osoby, a i dla dziecka też może być za mało, zwłaszcza, że podczas przechowywania część komórek zginie.
futurystka, czy tato będzie miał od razu przeszczepianą krew?
pozdrawiam

dziewczyny, a może pochwalimy się swoimi brzuszkami? :) Pomysł mam taki, bo wszyscy mówią, że mam mały brzuch, a mi się tak nie wydaje i chciałabym zobaczyć jakie wy macie brzuszki :)

reklama
Ja już mam staniki i nawet w nich chodze :) w domu nie miałam nigdy takich miękkich wiec cieszę się teraz ich wygodą :) Mam jakiś najzwyklejszy ale nie wiem jakiej firmy.

Do góry