reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Kas, jedziemy na jednym wozku ja mam jutro glukoze doustna, mocz, i z krwii 7 pozycji takze znowu bede dawca :)

Pauletah, dzieki :) cos mi szef mowil ze ok 15stego... ciekawe bo kasy nima :D ale jak mam pismo ze mnie maja to spoko luz

Mysiaka, kazda z nas miala takie bole, nospa i do wyra :)

Joa.le , kumam... mala przeszkoda :D obetnij i zaszyj hahsh

PPyscek Fajne ubranka :)

Ja to już zapomniałam co było ma obiad :)

Z melisą tez nie można przesadzać. Z przesadami nieźle :)

Wkurzyłam się na małża vo ten żniw melodia ze nie potrzujemy kolejnej komody :( nie no ubrania będę trzymać w kartonie, chyba że jego ;-)

Ja dziś byłam u lekarza i średnio jest. Szyjka ciągle się skraca. Kazał mi się obserwować czy mi się brzuch stawia i jeśli tak to dzwonić i umawiać się na pesar... :-(

Tylko jak rozpoznać krdy brzuch się stawia a kiedy rozciąga?

Pyscek, Kas jakie piękne zakupy!!!!!!! Ja dziś w pepco kupiłam niebieski kocyk z kapturem. Chyba ktoraś też taki kupowała :) i poluje na kocyk i poduszkę z minky :D

Emenems że podobno robi się napięty a jak się kładziesz to odpuszcza. Tak mi lekarz tłumaczył. Mam nadzieję, że to rozpoznam.
I w ogóle mam zły humor przez to. Smutno mi że zawsze musi być coś nie tak... :-(

reklama
Do góry