reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej Dziewczyny, ja juz po wizycie, dostałam Luteine, aspargin i opiernicz, że dźwigam synka, rzeczywiście przegiełam troche ostatnio z tym lataniem i noszeniem... Maluch wazy juz 760 g!

Widze, ze i u Was dzisiaj dzien naleśnika:) Emenems, jak wyszły Tobie naleśniki z tej maki gryczanej? Gdyby ktoś chciał kiedys wypróbować, polecam naleśniki z kaszy gryczanej:
dieta Warzywno Owocowa: Naleśniki z kaszy gryczanej [przepis na ciasto naleśnikowe]

Green, miałaś juz przed ciaza żylaki, czy dopiero w ciazy Cie dopadły? Nie wiem ile trzeba odczekać po porodzie, odczekam to minimum i od razu idę pod noz z tym cholerstwem.

Widze tez sporo nowych mamuś:) witajcie Dziewczyny:)

reklama
Hej Dziewczyny, ja juz po wizycie, dostałam Luteine, aspargin i opiernicz, że dźwigam synka, rzeczywiście przegiełam troche ostatnio z tym lataniem i noszeniem... Maluch wazy juz 760 g!

Widze, ze i u Was dzisiaj dzien naleśnika:) Emenems, jak wyszły Tobie naleśniki z tej maki gryczanej? Gdyby ktoś chciał kiedys wypróbować, polecam naleśniki z kaszy gryczanej:
dieta Warzywno Owocowa: Naleśniki z kaszy gryczanej [przepis na ciasto naleśnikowe]

Green, miałaś juz przed ciaza żylaki, czy dopiero w ciazy Cie dopadły? Nie wiem ile trzeba odczekać po porodzie, odczekam to minimum i od razu idę pod noz z tym cholerstwem.

Wow Limonka super! A który to tydzień? Duży dzieciaczek sie szykuje

Wyszły super :) a ja gryczanej kaszy nie lubie a tu prosze, całkiem si si :)
Robiłam normalnie, maka mleko jajko, do trgo serek z białek kurzych, dzem bez cukru, posypane cukrem kokosowym i śmietana nieskotluazczowa :D
Zdrowo i dobre :)

Paulina, 24+2:) właśnie zaskoczona jestem, starszak przez cała ciaze cały czas za mały sie wydawał w stosunku do terminu, chyba potwierdzi sie w tym przypadku reguła, ze drugie dziecko rodzi sie większe.

Emenems, tez nie przepadam za kasza gryczana, zwłaszcza ta palona, ale te nalesniki sa super, chociaz mogłoby sie wydawać, ze przepis kasza+woda to jakis żart;) a w Norwegii mozna w ogole dostac kasze gryczana? Pamietam, ze w Niemczech miałam z tym problem.

Dziekuje Dziewczyny za Wasze odpowiedzi:*

Paulina, 24+2:) właśnie zaskoczona jestem, starszak przez cała ciaze cały czas za mały sie wydawał w stosunku do terminu, chyba potwierdzi sie w tym przypadku reguła, ze drugie dziecko rodzi sie większe.

Emenems, tez nie przepadam za kasza gryczana, zwłaszcza ta palona, ale te nalesniki sa super, chociaz mogłoby sie wydawać, ze przepis kasza+woda to jakis żart;) a w Norwegii mozna w ogole dostac kasze gryczana? Pamietam, ze w Niemczech miałam z tym problem.

Sa inne kasze a ja mam z polski ta make gryczana :) ale raczej wszystkie kasze sa tylko zupełnie inaczej je pakują itp to trzeba wiedziec co sie szuka :)

No wlasnie mi to pasuje ze bez jajka :)

reklama

Ale fajno to Ty tez na grudzień bedziesz jak nic :)

Mi mówiła dziewczyna od której kupowałam ciuszki ze jej synek sie 5100 urodził przez Cc bo naturalnie by utknął bo za duży :)

Do góry