reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Czy Wasze dzieci też tak boleśnie kopią? Ja nie wiem co te moje dziecię robi i jak ale jak kopnie to nieraz mocno boli. Pytam się za co no za co?! :(

Dziś idziemy do profesora endokrynologii na 16.20. Jeszcze muszę drugi raz wizytę u gina przełożyć.

Już jutro usg o 13! :)

reklama
Martusia, moje też leciutko tylko. Takie bardziej cpyknięcia to są niż kopniaki. Ale już się nie mogę doczekać wyraźniejszych ruchów. Nawet jak będą bolały to jednak będę spokojniejsza, że z młodym wszystko gra.

Badanie z tą glukozą jeszcze przede mną, ale po tych waszych relacjach już mi się niedobrze robi na sama myśl.

Ja torbę chyba w grudniu spakuję. Ale to też zależeć będzie jak będzie ze mną i z młodym. Nie ma co planować z góry, bo tu za dużo niewiadomych i do tego niezależnych od nas.

No tez tak uwazam Juti ze Zs duzo niewaodmych - mi cokwiek sie rozjaśni 19 listopada na kontroli w szpitalu położenia łożyska.

Moja tez delikatnie i tylko ja jej nie pasuje cos i bardzo nieregularnie

Ja się też awaryjnie wcześniej spakuje bo nigdy nie wiadomo... Koleżanki druga ciąża wzorowa, żadnych boli, badania wszystkie super. Zdążyła iść miesiąc przed porodem na L4 a dwa dni później wylądowała z krwotokiem na porodowce ,nagle cięcie, zagrożenie życia u obojga bo się łożysko odkleilo. Tego się nie przewidzi niestety. Teraz synek ma niecałe pół roku a duży i silny ze nikt by nie powiedział ze urodził się wcześniakiem :)

reklama
Do góry