reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Paulina ja prawie wibracji nie używałam. Mi to jest potrzebne by gdzies odłożyć dziecko jak będę w salonokuchni, bo na kanapie przecież nie położę :)

reklama
Paulettah biedna Ty z tymi nogami :(
Co do disneya mój syn miał identyczne te papucie z Kubusiem :D
Aaaa i dziękuje Ci kochana dziś doszły :)

Emenems ja po takiej sytuacji chyba bym miała mega nerwa. Dobrze ,że szybko zareagowałaś i zablokowałaś.
Kiedyś moj mąż gonił babkę co kartę zostawiła w bankomacie.

Kochane super szalejecie z tymi zakupami :)
Ja obecnie upatrzyłam laktator i wiem ,że kupie na 100% ;)
Początkowo miał być Tommee Tippee ,ale on ma jakaś dziwna gumowa nakładkę bez usztywnienia.
Ubrań wiecej ewentualnie dokupie po połówkowym :)

Ty sobie zrobisz z naszych wpisów przynajmniej bić Ci nie umknie hehe

Obiecuje jutro przejrzę co mam :) mam na prwno przewijak bo duzy i wystaje z kartonu :D dojarkę nowa smoczki i masę ciuchow ubranko do chrztu ( matka marudzi ze ma non stop) łóżeczko tez ( nie wiem jak wymiar bo rozłożone w garazu ) chyba jakies takie narzutki na wózek czy co to jest jakis kocyk i chyba tyle co widac z wierzchu :D

Więc ja się też pochwalę wszystkim co mam dla dzidziusia :p podstawa to ciepło w stópki :D

Skarpetki "Diagnostyka" dostałam dziś na warsztatach prawnych dla kobiet w ciąży (swoją drogą było super).
Skarpetki z żółwikiem dostałam od siostry :D (uwielbiam żółwie i mam w domu żółwia)
Buciko-skarpetki z prawdziwej owieczki dostałam od znajomych z pracy - przywieźli ze Szwecji. To nic, że różowe, a ja mam synka :D

Ładne? :-)

Załączniki

• 20150826_220019.jpg
    20150826_220019.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:

Emenems ja po takiej sytuacji chyba bym miała mega nerwa. Dobrze ,że szybko zareagowałaś i zablokowałaś.

Początkowo miał być Tommee Tippee ,ale on ma jakaś dziwna gumowa nakładkę bez usztywnienia.

Wiem, ze to glupie, ale ja kiedys zapomialam wziasc pieniedzy, ktore wyplacalam z bankomatu i niestetu nikt mnie nie gonil... ;-)

reklama

A jak Ty sie czujesz? :)

Do góry