Żołna
Fanka BB :)
Też dostaje SMS... Tylko przeważnie już zdążę zobaczyć na stronie wyniki zanim przyjdzieja dostaję SMS jak jest wynikale i tak pewnie będę sprawdzać haha

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też dostaje SMS... Tylko przeważnie już zdążę zobaczyć na stronie wyniki zanim przyjdzieja dostaję SMS jak jest wynikale i tak pewnie będę sprawdzać haha
PięknaDziewczyny ! Powoli zaczynam wierzyć że może być dobrze . Takiej kreski jeszcze moje oczy nie widziały u mnietrzymajcie mocno kciuki za betę . Wrzucam 2 zdjęcia żeby było porównanie
![]()
to u mnie akurat SMS jest od razu po dodaniu wynikówU mnie jest napisane wynik 1-2 dni sms 1-10 dni więc no chyba nie xd
mam taką nadziejęZ taką krechą to beta już będzie wysoka![]()
Dziewczyny ! Powoli zaczynam wierzyć że może być dobrze . Takiej kreski jeszcze moje oczy nie widziały u mnietrzymajcie mocno kciuki za betę . Wrzucam 2 zdjęcia żeby było porównanie
![]()
Super !!Dziewczyny, jest pęcherzyktam gdzie ma być, 4mm, aż się poryczałam na tym badaniu
![]()
no i pięknie ,to teraz już możesz odetchnąć i cieszyć sięDziewczyny, jest pęcherzyktam gdzie ma być, 4mm, aż się poryczałam na tym badaniu
![]()