klaudia16
Fanka BB :)
wyniki mają być tak jak ostatnio czyli po 13No to czekamy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyniki mają być tak jak ostatnio czyli po 13No to czekamy![]()
No to czekamy, czekamywyniki mają być tak jak ostatnio czyli po 13
to tylko 4h a ja mam wrażenie jakbym miała czekać 24 hahaNo to czekamy, czekamy![]()
Ja co chwilę odświeżałamto tylko 4h a ja mam wrażenie jakbym miała czekać 24 haha![]()
ja dostaję SMS jak jest wynikJa co chwilę odświeżałam.
W sumie to dobrze robiłam bo niby miały być zawsze po południu a były po 2/3 godzinach.
U mnie jest napisane wynik 1-2 dni sms 1-10 dni więc no chyba nie xdja dostaję SMS jak jest wynikale i tak pewnie będę sprawdzać haha
Z taką krechą to beta już będzie wysokaDziewczyny ! Powoli zaczynam wierzyć że może być dobrze . Takiej kreski jeszcze moje oczy nie widziały u mnietrzymajcie mocno kciuki za betę . Wrzucam 2 zdjęcia żeby było porównanie
![]()